IMPORTANT
Home / Noticies / General / FINALITZACIÓ DE LES COMPETICIONS

FINALITZACIÓ DE LES COMPETICIONS

Degut a l’estat d’alarma que manté el país des del passat 14 de març, i amb la incertesa del temps que encara pot durar el confinament, finalment la Federació Catalana de Futbol ha decidit donar per finalitzades les competicions d’àmbit territorial i de Futbol Base.

Aquestes lligues són les compreses des de Primera Catalana fins a Quarta Catalana i les lligues de Futbol Base des de la categoria Juvenil Preferent cap avall, incloses les de futbol Femení no professional.

En les properes setmanes la Federació informarà de com quedaran resoltes aquestes lligues, ja que planteja dues opcions que vol consultar amb els clubs catalans:

  • Anul·lar definitivament la lliga 2019-2020
  • Mantenir els ascensos i descensos que contempla el Pla de Competició.

Per la seva part la lliga CADECA ha seguit les directrius de la FCF i també ha decidit donat per finalitzades les seves competicions així com anul·lar la tradicional festa de final de temporada.

El Consell Escolar de Barcelona (CEEB) també ha decidit donar per finaltzada la temporada esportiva de la nostra ciutat.

De la mateixa manera la Real Federación Española de Futbol també ha decidit donar per acabades les lligues no professionals (2a B i 3a) i també ha decidit que no es produeixin descensos de categoria. Per tant, el nostre Primer Equip romandrà una temporada més a la Tercera Divisió Nacional.

Pel que respecte al nostre Juvenil A es mantindran els ascensos de categoria previstos i, per tant, ha aconseguit l’ascens a la Lliga Nacional Juvenil, doncs en el moment de finalitzar la competició es trobava líder del grup 4 de Preferent. Felicitats!

Check Also

The Old Rusty Crucial Wow

The old rustic key now is a conspiracy classic rather than just because really an …