IMPORTANT
Home / Noticies / General / Fira del Comerç de Primavera 2019

Fira del Comerç de Primavera 2019

El dissabte 6 d’abril, durant tot el dia i al llarg del Carrer de Sants (de Joanot Martorell a Rambla Badal) podrem gaudir del comerç a calçada, 3 escenaris amb actuacions, acompanyat de restauració, activitats infantils, tallers i atraccions!

Al llarg del Carrer de Sants trobareu a més del nostre comerç associat i artesania d’arreu; animació infantil, activitats esportives i masterclases, exhibicions de ball a peu de carreri moltes coses més!

A més a més se celebrarà la 3a PASSAREL·LA DE COMERÇ I MODA a les 12h, a l’escenari davant de Cotxeres amb l’orquestra del Carrer de Sants, EL GUATEQUE!

La fira començarà cap a les 10:30h del matí i finalitzarà cap a les 20h del vespre.

Com en totes les ocasions la UE de Sants tindrà una carpa amb un camp de futbol perquè tots els nens i nenes pogueu fer partidets de futbol de 3×3. Durant el dia passaran diferents jugadors i jugadores de l’Amateur, del Femení i del Primer Equip de l’entitat per jugar amb els més petits.

A més, com sempre, hi podreu trobar tot tipus d’informació del club (com les inscripcions del campus), samarretes, cava i vi Sumarroca i altres productes de la UE de Sants.

Us hi esperem a tots i totes!

Check Also

XVI Festa de l’Esport

El proper dimarts dia 18 de juny a partir de les 20h se celebrarà la XVI Festa de l’Esport, organitzada …