IMPORTANT
Home / Noticies / General / FirEntitats 2018

FirEntitats 2018

Dissabte dia 26 de maig el FirEntitats va arribar a la seva 17a edició, hi ho va fer sota el lema:

Tothom fem barri

Aquesta fira la porten a terme les diferents entitats esportives i culturals de Sants, Hostafranchs i la Bordeta (més de 150 en total), encapçalades pel Secretariat d’Entitats. Les activitats es van iniciar a les 11h del matí i es van donar per finalitzades cap a les 20:30h.

Com ja és tradició en tot el que és implicació amb el barri la UE Sants va disposar d’una carpa.

En el nostre espai vam col·locar un camp de futbol perquè tots els nens i nenes poguessin fer partidets de futbol de 3×3. Durant el dia van passar jugadors del Primer Equip, de l’Amateur i d’altres equips del club per jugar amb els més petits.

A l’stand vam tenir informació del campus d’estiu i de les inscripcions de cara a la temporada que ve.

També vam posar a la venda productes del club (samarretes, gorres, bufandes, etc.), zona outlet, vi i cava del nostre patrocinador Sumarroca i anuaris amb el poster del Primer Equip. A més a més van llençar com a novetat les “xuxes” i fruits secs del Sants! que van tenir un gran èxit entre petits i grans.

A més a la plaça Joan Pelegrí hi va haver una zona esportiva organitzada per la Taula d’Esports de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, on durant el dia es van poder fer “tastets” dels diferents esports que es troben al nostre barri.

Aquí us deixem uns links amb video i fotos:

Video: https://www.youtube.com/watch?v=3TYZhxzx8so

Fotos: http://www.cotxeres-casinet.org/fire/fotos2018/album/index.html

Check Also

Sports Betting in Portugal

When you are looking to use the internet for your sports betting, you may want …