IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / FirEntitats 2020

FirEntitats 2020

Aquest any, tal i com ha passat amb altres activitats, el FirEntitats que s’havia de celebrar a finals del mes de maig es va haver de suspendre.

Però les entitats que formem part del Secretariat de Sants, Hostafrancs i La Bordeta no hem volgut deixar perdre l’oportunitat de seguir celebrant aquest esdeveniment anual. Així que fa unes setmanes es va decidir que podriem reinventar-nos i fer-ho en format on-line.

D’aquesta manera, el passat dissabte 14 de novembre totes les entitats ens vam organitzar per fer-nos visibles a les xarxes socials a través d’imatges, vídeos, activitats, etc., utilitzant unes etiquetes comuns que ens uneixen #firEntitats2020 i #LesEntitatsSónNecessàries.

Esperem i desitgem que el proper FirEntitats 2021 es pugui celebrar com toca, al carrer. Mentresant, us deixem les imatges que vam penjar a les nostres xarxes socials.

Tenim 3 equips de #futbolbase #Femení, dos #juvenils i un #infantil, i per primer cop també un #Amateur. Un orgull d’equips que estan creixent i evolucionant molt ràpidament, per aconseguir arribar el més lluny possible. Si si si, Sants Femení!!

També tenim una secció d’#atletisme que cada temporada es va fent més gran.

I per últim volem destacar el nostre #futbolbase #masculí, compost per una trentena d’equips, repartits entre #fut7 i #fut11. Un orgull per nosaltres i el futur dels nostres #Amateur i Primer Equip.

A més a més com a membres del projecte Sants Esports hem col·laborat en les activitats on line que s’han programat.

En primer lloc, un Quiz Kahoot que es va celebrar el mateix dissabte 14 en dos torns, al matí pels menors de 12 anys i a la tarda pels nois i noies entre 13 i 18 anys.

Per altra banda, des del dissabte 14 i fins el proper diumenge 22 de novembre, podeu participar en els diferents challenges proposats i penjar les fotografies o vídeos a Instagram seguint les indicacions (si no teniu compte d’Instagram ens podeu fer arribar el video al club i ho penjarem en el vostre nom).

Check Also

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2022

La Junta Directiva de la Unió Esportiva de Sants comunica a tots els associats i …