IMPORTANT
Home / Destacat / Fotos oficials 19-20

Fotos oficials 19-20

Tal i com vam fer l’any passat podreu adquirir les fotografies oficials del dia de la presentació realitzades per Pfotoalbum en format poster (tamany D4). A més a més aquesta temporada anirà junt amb un clauer personalitzat per a cada jugador/a.

El pack de les dues coses té un preu de 8€ i es vendrà sempre junt, ja que ens han ajustat molt el preu.

Els delegats i delegades recolliran les comandes dels seus respectius equips, sempre amb el pagament per endavant, i després ho portaran a les oficines. La data màxima d’entrega de les comandes serà el dilluns dia 25 de novembre.

Quan feu la comanda heu de posar el nom que voleu que quedi inscrit en el clauer i el dorsal que porta el jugador o jugadora a la seva samarreta.

Aquí us deixem una mostra dels clauers i dels posters.

Les fotografies oficials les teniu penjades en el següent link de flicker, perquè les pogueu mirar abans de fer la comanda.

https://www.flickr.com/photos/152215169@N02/albums/72157711799256936

Per altra banda al web Yourbarrel.net ja estan disponibles totes les fotos de la presentació de la Unió Esportiva de Sants (@uesants).

El preu és de 3 € per foto. Amb aquest preu et descarregaràs la foto digital i tindràs la foto impresa en 13×18, que entregarem al club en aproximadament 3 setmanes.

També pots aprofitar-te de l’oferta de 5 fotos a només 10 €.
Et recomane’m fer la teva comanda al teu ordinador.

Aquestes fotografies van a part desl posters, en aquest cas heu de fer la comanda i el pagament directament.

I tenim una sorpresa d’última hora!! Tothom que faci la comanda del pack de póster + clauer entrarà en el sorteig d’un pastís de la UE Sants gentilesa de la pastisseria Zas! Cake. El guanyador o guanyadora s’anunciarà el proper 2 de desembre al Instagram de @pfotoalbums i també ho anunciarem a les nostres xarxes socials.

Així que no deixeu de demanar el vostre pack!

Check Also

Renovacions, baixes i incorporacions 2020-2021

La UE de Sants ha començat la planificació de la propera temporada, per això ja …