IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Golejada del Femení Infantil-Aleví B a domicili!

Golejada del Femení Infantil-Aleví B a domicili!

SANT JORDI – FEMENÍ INFANTIL/ALEVÍ B   0 – 9

Quan al setembre començàvem aquesta temporada, després de l’experiència de la passada en què només vam fer 7 punts en tota la Lliga, tots teníem clar que la nostra aspiració era simplement de millorar resultats.

L’equip era pràcticament el mateix; això sí, amb tres reforços que ja havíem comprovat a la pre-temporada que ens ajudarien a pujar el nivell. Però només el David, un entrenador amb una fe incombustible, tenia clar que l’equip tenia qualitat i podia aspirar a quedar a la meitat superior de la taula.
Va començar la Lliga i els resultats positius, no sense esforç i patiment, van començar a succeir-se. I a mesura que acumulàvem victòries, també van anar millorant el joc i la confiança de l’equip. Vam acabar una primera volta sensacional aconseguint una inimaginable tercera posició.

Els nostres càlculs més optimistes ens deien que, si podíem mantenir el nivell, podríem arribar al darrer partit de Lliga disputant-nos a casa aquesta tercera plaça. No ha estat així: Ens han sobrat dos partits. Diumenge ja vam aconseguir, matemàticament, aquesta tercera posició.

Un tercer lloc que per a nosaltres és com haver guanyat la nostra Lliga particular, tant pel que suposa de millora i creixement de l’equip com pel fet que els dos primers classificats estan a un altre nivell (han guanyat tots els partits per golejada i podrien ser competitius a Primera) i des del començament sabíem que la lluita era amb la resta.

I el que és més important per sobre dels resultats: Tots, nenes, entrenador i famílies, hem estat una pinya i ens ho hem passat molt bé durant tota la temporada.

Ara ens queden dos mesos per gaudir de la feina feta i afrontar nous reptes amb una sèrie de torneigs al juny que es prometen interessantíssims.
SÍ, SÍ, SÍ, SANTS FEMENÍ!!!

 

Teo

Check Also

La crònica del Prebenjamí A

Prebenjamí A – Pujadas 6 – 2 Final de temporada con otra victoria y con …