IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Gran partit del Prebenjamí A sense premi

Gran partit del Prebenjamí A sense premi

Premier – Pre Benjamí A   6-4

Tot i la derrota, podem dir que vam jugar un dels millors partits, per no dir el millor de tota la temporada. Aquests nens semblaven gegants…. Omnipresents en tot el Camp, pressió asfixiant, contraatacs constants, ocasions innumerables, joc de toc…. Però el futbol es així, i per això ens agrada tant i tant. Ells van arribar molt poques vegades i van tenir efectivitat màxima!!!!

L’actitud va ser exemplar i només cal felicitar als nostres jugadors, que ho van intentat tot i els hi va sortir!!!! Què grans!!!! ORGULL SANTSENC!!!! També cal FELICITAR a la nostra afició, i no és que no ho mereixin en altres partits, però diumenge va ser un exemple superlatiu d’actitud…. La comunió perfecta per aconseguir l’objectiu que, evidentment, no és guanyar, és que els nostres nens gaudeixin jugant a futbol.

Fantàstics pares, mares i família!!!! Brutal. I, per últim, dedicar aquest immens esforç dels nens, als nostres jugadors lesionats, Eric, el nostre porter, i Quim, que no hi van poder ser físicament i als qui volem dedicar aquesta gran victòria dels valors, de l’actitud, del bon futbol…..

Estic escrivint aquesta crònica, com després de cada partit des de fa 4 anys, amb un somriure a la cara, recordant cada moment, cada jugada… he gaudit com mai!!!!!

SOM SOM SOM SOM del SANTS!!!!

Kike Giménez

Check Also

Els fitxatges a Betevé

Us presentem dos dels fitxatges d’aquesta temporada de cara a la Tercera Divisió, en Bruno …