IMPORTANT
Home / Destacat / Imatges per la història

Imatges per la història

Avui començarem una nova secció on periòdicament publicarem fotogràfies sobre la nostra història.

Les imatges seran d’equips de diferents èpoques, de diferents seccions que ha tingut el club, escuts i documents sobre temes diversos. Una mica més d’història per conèixer més profundament la nostra entitat.

Aquí us deixem un primer tast:

Aquí una foto de l’Internacional, un dels equips de futbol que posteriorment van formar part de la Unió Esportiva de Sants.

 

Aquest és el primer equip de la Unió Esportiva de Sants:

 

Imatge del primer escut que va tenir la UE de Sants. Es va fer de manera provisional i se’l va batejar com “el del rat penat”. Els colors blanc i verd provenien del Centre d’Esports i de l’Internacional, respectivamnet, mentre que l’estrella, de color blau, la duia l’Inter al jersei.

 

Dues imatges del disseny del segon escut, que és el que utilitzem actualment, encara que sense l’estel. Aquest escut es va escollir l’any 1925. Les tres barres verdes són les mateixes que es troben a la samarreta de la UE de Sants i les quatres barres de la senyera. En aquest escut no hi ha l’estrella, però en un primer disseny si que hi era, encara que daurada, en lloc de la blava original.

 

Imatges del primers partits de futbol sobre moto.

Check Also

Sports Betting in Portugal

When you are looking to use the internet for your sports betting, you may want …