IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / Inici campanya de socis i sòcies 19-20

Inici campanya de socis i sòcies 19-20

A partir del dilluns dia 8 de juliol ja podeu passar per les oficines per donar-vos d’alta com a socis i sòcies de la UE de Sants, o simplement recollir el nou carnet, per la temporada 19-20!

El dia 3 de juliol es passaran els rebuts amb la quota anual, ja que a partir d’aquesta temporada els carnets tindran validesa des de l’1 de juliol fins al 30 de juny de l’any següent. Tots aquells /es que no ho tingueu domiciliat haureu de passar per les oficies per fer el pagament al comptat.

Amb el carnet de soci podeu veure de manera gratuïta tots els partits del Primer Equip, a la 3a Divisió, al camp de l’Energia, tant de Lliga com de Copa Catalunya i tindreu preus més assequibles en la majoria dels camps rivals. A més a més sereu socis a ple dret, tal i com indiquen els nostres estatuts.

Trobareu 3 tarifes diferents segons l’edat:

  • SOCI ADULT: 82€ anuals
  • SOCI JUBILAT: 45€ anuals
  • SOCI JUVENIL (fins 18 anys): 25€ anuals

Aquest any tornarem a confeccionar un carnet de soci simpatitzant, amb el qual es podran veure tots els partits de lliga per 50€! Aquesta iniciativa va tenir un bon acolliment i hem decidit repetir l’experència. En aquest cas el carnet no es renova automàticament, per tant tots aquells que vulgueu tornar a gaudir dels partits de Lliga a bon preu haureu de passar per les oficines.

Tant per un carnet com per l’altre només heu d’acostar-vos al C/Riego, 2, de dilluns a divendres de 16:30h a 20h. Heu de facilitar les vostres dades personals i el número de compte per poder fer les renovacions. L’alta de soci o el pagament del carnet de simpatitzant s’han de pagar al comptat, ja sigui en efectiu o targeta.

A continuació us fem un seguit de recordatoris respecte a l’ús del carnet de soci/a.

  • Per poder accedir al camp de manera gratuïta és imprescindible presentar el carnet en vigor a l’entrada del camp.
  • Serà imprescindible tenir el carnet de la temporada 19-20 per accedir al camp en el primer partit de Lliga (1 de setembre).
  • El carnet és transferible, però el seu ús és única i exclusivament per a una sola persona.
  • El carnet de simpatitzant només dóna dret a l’accés en els partits de Lliga. Per accedir als partits de Copa Catalunya s’haurà de passar per taquilla a un preu reduït.

Check Also

FINALITZACIÓ DE LES COMPETICIONS

Degut a l’estat d’alarma que manté el país des del passat 14 de març, i …