IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / Inici campanya de socis i sòcies 2020-2021

Inici campanya de socis i sòcies 2020-2021

Una vegada més obrim la temporada amb la campanya de renovació i altes de socis i sòcies de l’Entitat.

Sabem que la propera temporada encara està plena d’incerteses respecte a l’inici i funcionament de les competicions, però com a socis i sòcies tots i totes hem de donar un cop de mà per poder tirar endavant.

D’aquesta manera el proper dijous 9 de juliol es passaran els rebuts amb la quota anual. Com ja sabeu, els carnets tenen validesa des de l’1 de juliol fins al 30 de juny de l’any següent. Tots aquells /es que no ho tingueu domiciliat haureu de passar per les oficies per fer el pagament al comptat.

Amb el carnet de soci podeu veure de manera gratuïta tots els partits del Primer Equip, a la 3a Divisió, al camp de l’Energia, tant de Lliga com de Copa Catalunya i tindreu preus més assequibles en la majoria dels camps rivals. A més a més sereu socis a ple dret, tal i com indiquen els nostres estatuts.

Trobareu 3 tarifes diferents segons l’edat:

  • SOCI/A ADULT: 82€ anuals
  • SOCI/A JUBILAT: 45€ anuals
  • SOCI/A JUVENIL (fins 18 anys): 25€ anuals

Aquest any tornarem a confeccionar un carnet de soci simpatitzant, amb el qual es podran veure tots els partits de lliga per 50€! Aquesta iniciativa ha tingut un bon acolliment i hem decidit continuar amb l’experència. En aquest cas el carnet no es renova automàticament, per tant tots aquells que vulgueu tornar a gaudir dels partits de Lliga a bon preu haureu de passar per les oficines.

Tant per un carnet com per l’altre només heu d’acostar-vos al C/Riego, 2. Heu de facilitar les vostres dades personals i el número de compte per poder fer les renovacions. L’alta de soci o el pagament del carnet de simpatitzant s’han de pagar al comptat, ja sigui en efectiu o targeta.

A continuació us fem un seguit de recordatoris respecte a l’ús del carnet de soci/a.

  • Per poder accedir al camp de manera gratuïta és imprescindible presentar el carnet en vigor a l’entrada del camp.
  • Serà imprescindible tenir el carnet de la temporada 20-21 per accedir al camp en el primer partit de Lliga, el proper diumenge 18 d’octubre davant del Peralada.
  • El carnet és transferible, però el seu ús és únicament i exclusivament per a una sola persona.
  • El carnet de simpatitzant només dóna dret a l’accés en els partits de Lliga. Per accedir als partits de Copa Catalunya s’haurà de passar per taquilla a un preu reduït.

Per poder recollir el carnet o donar-se d’alta les oficines estaran obertes dilluns, dimecres i divendres del 10h a 13h

Per altra banda aquí us deixem el document de responsabilitat que s’haurà d’entregar, degudament complimentat i signat, a l’entrada del camp de l’Energia cada partit.

Si ja el porteu signat de casa serà molt més àgil l’accés al camp, de totes maneres també en trobareu de disponibles a l’entrada.

També us recordem que per accedir al camp s’ha d’utilitzar la mascareta en tot moment i mantenir les distàncies de seguretat, així mateix en el moment d’entrar a les instal·lacions es prendrà la temperatura a tothom.

Check Also

Hem rebut la Medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona 2022.

Avui hem rebut la Medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona 2022 gràcies a la …