IMPORTANT
Home / Destacat / Inici campanya de socis

Inici campanya de socis

A partir del dilluns dia 23 ja podeu passar per les oficines per donar-vos d’alta com a socis de la UE de Sants per la temporada 18-19!

Amb el carnet de soci podeu veure de manera gratuïta tots els partits del Primer Equip al camp de l’Energia, tant de Lliga com de Copa Catalunya i tindreu preus més assequibles en la majoria dels camps rivals. A més a més sereu socis a ple dret, tal i com indiquen els nostres estatuts.

Trobareu 3 tarifes diferents segons l’edat:

  • SOCI ADULT: 82€ anuals
  • SOCI JUBILAT: 42€ anuals
  • SOCI INFANTIL (fins 15 anys): 23€ anuals

A més a més aquest any hem confeccionat un carnet de soci simpatitzant, amb el qual es podran veure tots els partits de lliga per 50€!

 

Tant per un carnet com per l’altra només heu d’acostar-vos al C/Riego, 2, de dilluns a divendres de 16:30h a 20h. Heu de facilitar les vostres dades personals i el número de compte per poder fer les renovacions. L’alta de soci o el pagamanet del carnet de simpatitzant s’han de pagar al comptat, ja sigui en efectiu o targeta.

 

Pel altra banda us recordem que per poder accedir al camp de manera gratuïta és imprescindible presentar el carnet de soci a l’entrada del camp.

 

Check Also

FINALITZACIÓ DE LES COMPETICIONS

Degut a l’estat d’alarma que manté el país des del passat 14 de març, i …