IMPORTANT
Home / Destacat / INSCRIPCIONS FUTBOL BASE 2019-2020

INSCRIPCIONS FUTBOL BASE 2019-2020

Benvolguts pares i mares,

Com cada any per aquestes dates, us presentem les novetats més destacables del projecte esportiu de la nova temporada 2019-2020. Trobareu tota la informació detallada als documents adjunts. Principals novetats:

*  Preus:

Pagament de 90€ en concepte d’inscripció de la temporada 19-20, (com els darrers anys, al setembre se’ls donarà com a contrapartida un talonari de 60€ de la loteria de Nadal del club). Fins el 15 de juliol només de 80€.

*Roba

Tots els jugadors i jugadores de la UE de SANTS, han d’adquirir-la a la botiga de WALA. El preu del pack complert de roba, per a jugadors/es nous, és de 140€. El preu del pack de roba pels jugadors/es antics és de 64€.

*  Beques districte Sants-Monjuïc: El període de sol·licitud d’ajuts serà pel setembre i a hores d’ara encara no sabem amb exactitud els terminis per presentar les sol·licituds, ni les condicions.

*  Període d’inscripció: Comença el 17 de juny.

*  Soci de Futbol Base: La Junta Directiva de la UE Sants ha estimat oportú que un membre de la unitat familiar del jugador/a sigui necessàriament soci/a del club amb un descompte del 50% sobre la quota de temporada. Trobareu detall al document adjunt.

*  Mútua mèdica esportiva: Us heu d’inscriure a la mútua de la Federació Catalana de Futbol a través del Portal del Federat. Ja us informarem del procediment.

Junta Directiva de la UE Sants

Check Also

La crònica de l’Infantil E

Infantil E – Catalònia UB 2 – 3 Partit força competit entre dos equips bastant …