IMPORTANT
Home / Destacat / INSCRIPCIONS FUTBOL BASE 2019-2020

INSCRIPCIONS FUTBOL BASE 2019-2020

Benvolguts pares i mares,

Com cada any per aquestes dates, us presentem les novetats més destacables del projecte esportiu de la nova temporada 2019-2020. Trobareu tota la informació detallada als documents adjunts. Principals novetats:

*  Preus:

Pagament de 90€ en concepte d’inscripció de la temporada 19-20, (com els darrers anys, al setembre se’ls donarà com a contrapartida un talonari de 60€ de la loteria de Nadal del club). Fins el 15 de juliol només de 80€.

*Roba

Tots els jugadors i jugadores de la UE de SANTS, han d’adquirir-la a la botiga de WALA. El preu del pack complert de roba, per a jugadors/es nous, és de 140€. El preu del pack de roba pels jugadors/es antics és de 64€.

*  Beques districte Sants-Monjuïc: El període de sol·licitud d’ajuts serà pel setembre i a hores d’ara encara no sabem amb exactitud els terminis per presentar les sol·licituds, ni les condicions.

*  Període d’inscripció: Comença el 17 de juny.

*  Soci de Futbol Base: La Junta Directiva de la UE Sants ha estimat oportú que un membre de la unitat familiar del jugador/a sigui necessàriament soci/a del club amb un descompte del 50% sobre la quota de temporada. Trobareu detall al document adjunt.

*  Mútua mèdica esportiva: Us heu d’inscriure a la mútua de la Federació Catalana de Futbol a través del Portal del Federat. Ja us informarem del procediment.

Junta Directiva de la UE Sants

Check Also

11 de Setembre 2019

Un any més una representació del nostre club, encapçalada per la nostra Presidenta, Montserrat Dot, …