IMPORTANT
Home / Noticies / General / INSCRIPCIONS FUTBOL BASE TEMPORADA 2020-21

INSCRIPCIONS FUTBOL BASE TEMPORADA 2020-21

Benvolguts pares i mares,

Com cada any per aquestes dates, us presentem les novetats més destacables del projecte esportiu de la nova temporada 2020-2021. Trobareu tota la informació detallada en els documents adjunts.

Principals novetats:

*  Preus:

Pagament de 80€ en concepte d’inscripció de la temporada 20-21. (Aquest any no s’entregarà talonari de loteria de Nadal del club, però en tindrem a la venda per tothom que en vulgui).

*Roba:

Tots els jugadors i jugadores de la UE de SANTS, han d’adquirir-la a la botiga de WALA. El preu del pack complert de roba, per a jugadors/es nous, és de 140€ (2 samarretes entrenament, 2 pantalons, 2 parells mitgetes, 1 xandall, 1 polo de passeig, 1 dessuadora, 1 peto i 1 motxilla). Pel que respecte als jugadors antics no serà obligatori adquirir novament packs de roba, només hauran de comprar-la en cas de necessitat.

*  Beques districte Sants-Monjuïc:  El període de sol·licitud d’ajuts serà pel setembre i a hores d’ara encara no sabem amb exactitud els terminis per presentar les sol·licituds, ni les condicions.

*  Període d’inscripció: Del 29 de juny al 10 de juliol. Aquest any s’haurà de fer preferiblement online, aquí us deixem el link amb el formulari a completar:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXutnL2vWIfV8JCF3LWlWai7Vn1IOT73TCrs6apTkyoto7Lg/viewform

*  Soci de Futbol Base: La Junta Directiva de la UE Sants ha estimat oportú que el pare o mare del jugador/a sigui necessàriament soci/a del club amb un descompte del 45% sobre la quota de temporada. Trobareu detall al document adjunt.

*  Mútua mèdica esportiva: Us heu d’inscriure a la mútua de la Federació Catalana de Futbol a través del Portal del Federat. Ja us informarem del procediment.

Per a més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon 652993060 (trucada o whatapp) o al mail futbolbase@uesants.cat

Junta Directiva de la UE Sants

Check Also

Ways to Organize Successful Board Group meetings

Board events are a key element part of a great organization’s governance process. These kinds …