IMPORTANT
Home / Noticies / General / INSCRIPCIONS FUTBOL BASE TEMPORADA 2017-18

INSCRIPCIONS FUTBOL BASE TEMPORADA 2017-18

 

Benvolguts pares i mares,

Com cada any per aquestes dates, us presentem les novetats més destacables del projecte esportiu de la nova temporada 2017-2018. Trobareu tota la informació detallada al pdf adjunt. Principals novetats:

*  Preus:

Els jugadors antics hauran d’ abonar: 65€ pel paquet de roba i 60€ en concepte de matrícula  i al setembre se’ls donarà, com a contrapartida de la matrícula la loteria del Club.

Els jugadors nous hauran d’ abonar 110€ pel paquet de roba i 60€ en concepte de matrícula i al setembre se’ls donarà com a contrapartida de la matrícula la loteria del Club.

*  Beques districte Sants-Monjuïc: El període de sol·licitud d’ajuts serà pel setembre i a hores d’ara encara no sabem amb exactitud els terminis per presentar les sol·licituds, ni les condicions.

*  Equipació per a jugadors nous: Dues samarretes d’entrenament, uns pantalons d’entrenament, dos parells de mitgetes, un peto, uns pantalons de partit, una motxilla, una dessuadora i un xandall.

*  Període d’inscripció: Comença el 5 de juny.

*  Soci de Futbol Base: La Junta Directiva de la UE Sants ha estimat oportú que un dels pares del jugador sigui necessàriament soci del club amb un descompte del 50% sobre la quota de temporada. Trobareu detall al document adjunt.

*  Mútua mèdica esportiva: Us heu d’inscriure a la mútua de la Federació Catalana de Futbol a través del Portal del Federat. Ja us informarem del procediment.

Junta Directiva de la UE Sants

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

6a Jornada de Futbol Femení

El pròxim dimarts 1 de maig, la Federació Catalana de Futbol organitza la sisena edició de …