IMPORTANT
Home / Noticies / General / INSCRIPCIONS FUTBOL BASE TEMPORADA 2018-19

INSCRIPCIONS FUTBOL BASE TEMPORADA 2018-19

 

Benvolguts pares i mares,

Com cada any per aquestes dates, us presentem les novetats més destacables del projecte esportiu de la nova temporada 2018-2019. Trobareu tota la informació detallada al pdf adjunt. Principals novetats:

*  Preus:

Pagament de 75€ en concepte d’inscripció de la temporada 18-19, (com els darrers anys, al setembre se’ls donarà com a contrapartida un talonari de 60€ de la loteria de Nadal del club)

Tots els jugadors i jugadores de la UE de SANTS, han d’adquirir a la botiga de WALA, el pack complert de roba a un preu de 120€. Aquest pack consta de:

  • Dues samarretes d’entrenament, dos pantalons (un d’entrenament i un de partit), dos parells de mitgetes, dessuadora, xandall, polo de passeig, peto i motxilla.

*  Beques districte Sants-Monjuïc: El període de sol·licitud d’ajuts serà pel setembre i a hores d’ara encara no sabem amb exactitud els terminis per presentar les sol·licituds, ni les condicions.

*  Període d’inscripció: Comença el 13 de juny.

*  Soci de Futbol Base: La Junta Directiva de la UE Sants ha estimat oportú que un dels pares del jugador sigui necessàriament soci del club amb un descompte del 50% sobre la quota de temporada. Trobareu detall al document adjunt.

*  Mútua mèdica esportiva: Us heu d’inscriure a la mútua de la Federació Catalana de Futbol a través del Portal del Federat. Ja us informarem del procediment.

 

Junta Directiva de la UE Sants

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

#RecuperemMagòria

Us recordem que dijous dia 17 a les 19h us esperem a la Sala d’actes …