IMPORTANT
Home / Destacat / INSCRIPCIONS FUTBOL BASE TEMPORADA 2020-2021

INSCRIPCIONS FUTBOL BASE TEMPORADA 2020-2021

Benvolgudes famílies,

Com cada any per aquestes dates, us presentem les novetats més destacables del projecte esportiu de la nova temporada, la 2020-2021. Trobareu tota la informació detallada en els documents adjunts.

Principals novetats:

*  Preus: Pagament de 80€ en concepte d’inscripció de la temporada 20-21. (Aquest any no s’entregarà talonari de loteria de Nadal del club, però en tindrem a la venda per tothom que en vulgui).

*Roba: Tots els jugadors i jugadores de la UE de SANTS, han d’adquirir-la a la botiga de WALA. El preu del pack complert de roba, per a jugadors/es nous, és de 140€ (2 samarretes entrenament, 2 pantalons, 2 parells mitgetes, 1 xandall, 1 polo de passeig, 1 dessuadora, 1 peto i 1 motxilla). Pel que respecte als jugadors antics no serà obligatori adquirir novament packs de roba, només hauran de comprar-la en cas de necessitat.

*  Beques districte Sants-Monjuïc:  El període de sol·licitud d’ajuts serà pel setembre i a hores d’ara encara no sabem amb exactitud els terminis per presentar les sol·licituds, ni les condicions.

*  Període d’inscripció: Del 29 de juny al 10 de juliol. Aquest any s’haurà de fer preferiblement online, aquí us deixem el link amb el formulari a completar:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXutnL2vWIfV8JCF3LWlWai7Vn1IOT73TCrs6apTkyoto7Lg/viewform

  • A partir del dilluns 13 les inscripcions es podran fer a les oficines de manera presencial i amb cita prèvia. L’horari serà dilluns, dimarts i dijous de 16h a 19h.

*  Soci de Futbol Base: La Junta Directiva de la UE Sants ha estimat oportú que el pare o mare del jugador/a sigui necessàriament soci/a del club amb un descompte del 45% sobre la quota de temporada. Trobareu detall al document adjunt.

*  Mútua mèdica esportiva: Us heu d’inscriure a la mútua de la Federació Catalana de Futbol a través del Portal del Federat. Ja us informarem del procediment.

* Per a més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon 652993060 (trucada o whatapp) o al mail futbolbase@uesants.cat

Junta Directiva de la UE Sants

Check Also

Aquest diumenge 4, OMPLIM l’Energia

Encara que el faran per BTV, vine a veure’l en viu.