IMPORTANT
Home / Atletisme / IX Cros Escolar de l’Eixample

IX Cros Escolar de l’Eixample

La 9a edició de la Cros de l’Eixample, la 4a prova que forma la Challenge escolar, tindrà lloc el proper diumenge dia 18 al parc de Joan Miró.

L’esdeveniment tornarà a comptar amb un village ple d’activitats per complementar les diferents curses orientades a cadascun dels nivells i edats.

Un cop completades totes les proves per categoria, des dels prebenjamins fins als juvenils, s’entregaran medalles als primers classificats de cada cursa i un lot d’obsequis a tots els nens, nenes i joves assistents.

Els més grans començaran a córrer a partir de les 10h del matí i hauran de completar un circuit de 2200 metres, corresponent a dues voltes grans del circuit. Per altra banda els més petits iniciaran les proves a les 13h i només hauran de recórrer 400 metres, corresponents a mitja volta.

 

Per altra banda el Consell Esportiu de l’Alt Penedès celebrarà el diumenge, 25 de febrer, la Final Nacional de Cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC). Convocada per la UCEC, tindrà lloc a Olèrdola (Alt Penedès). Més concretament, a La Muntanyeta, una ubicació de la localitat de Moja, idònia per celebrar la cursa que posarà fi als JEEC! Aquesta es desenvoluparà en dues modalitats: individual i per equips.

Els primers classificats de les 3 primeres curses de la Challenge d’aquest curs podran competir en aquesta gran jornada final! Des dels prebenjamins, benjamins i alevins fins a infantils, cadets i juvenils.

En aquesta final Nacional de Cros hi poden participar:

  • Fran Collet, que ocupa la 1a posició en la categoria cadet (2002-2003) masculí.
  • Biel Vergara, que ocupa la 8a posició en la categoria benjamí (2008) masculí

Check Also

Resultats del XV Cros de Sant Martí

Al voltant de 600 atletes de totes les categories escolars van estrenar la Challenge d’enguany …