IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / JA SÓN 12 DE 12

JA SÓN 12 DE 12

Tecnofutbol 1–4 Uesants

20:00

 

JA SÓN 12 DE 12

 

Vam començar amb una primera ocasió matinera de Pau que feia un xut fluix fàcil per al porter, però en el minut 3 el rival va tenir la seva primera ocasió però el xut se’n va anar fora.

Els minuts següents el tecnofutbol la volia treure des de darrera i nosaltres havíem de pressionar.

I en el minut 13 un corner sacat per Bernat rematava Joe en el segon pal obrint la llauna.

En el minut 22 va tenir l’empat el tecnofutbol amb un xut que roger desviava al travesser i anava a corner. I al minut següent franck fallava una bona ocasió.

Al minut 26 van tenir un altre cop l’empat amb un un contra un que se’n anava a corner.

En els primers trenta minuts ha hagut un partit on em tingut algunes ocasió i el rival ha estat dos cops a punt d’empatar i en el minut 32 van tenir una altre ocasió per a empatar però el xut se’n va anar al travesser .

 

Una primer part amb victòria per la mínima però amb dos pals per el equip contrari que haguessin pogut haver capgirat el partit.

 

Al descans tres canvis per acabar de matar el partit.

 

A la segona part vam començar els deu primers minuts amb quatre ocasions les dos primeres en dos minuts en el 42 pau va tenir la primera i en el minut següent Joe la va tenir però no va tenir l’encert necessari.

Però en el minut 44 oriol martinez marcava el segon després de batre al porter en un mà a mà.

I en el 47 arribava el 3 gol que feia mig sentenciat el partit mitjançant un altre cop per oriol martinez.

En el minut 51 vam fer un altre canvi per acabar de matar el partit,durant deu minuts no hi van haver ocasions per ninguna part.

I en el minut 60 vam fer dos canvis per haver si resolíem el partit

A quinze minuts del final vam marcar el quart gracies a una falta sacada per jonathan des de tres quarts de camp que va batre al porter amb un gol magnífic.

Però en el minut següent ens van marcar el primer gol de la temporada despres d’una errada defensiva ens van marcar després d’una bona vaselina.

I al cap de dos minuts van tenir l’ocasió de posar-se en el partit per el xut el va desviar marc al travesser i després Arnau allunyava el perill.

L’última ocasió del partit la va tenir Joe a 10 minuts del final amb un xut que se li va anar desviat.

 

Final del partit victòria per quatres gols a un que ens situa en segon lloc de la taula de la classificació empatats amb el primer(som el segon equip que marca mes amb 21 gols i els menys golejats amb només un gol en quatre jornades)

 

Següent partit descansem però el proper jugat es el dia:

 

9/11/2013 Al camp del poble nou a les 18:00

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …