IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / JUGA AMB EL SANTS AL FIFA!

JUGA AMB EL SANTS AL FIFA!

A partir d’ara es podrà jugar al videojoc FIFA Manager 14 per PC amb el primer equip de la Unió Esportiva de Sants. Marcar gols amb el Sergio Navarro, picar faltes amb l’Aleix Lage, fer una aturada d’escàndol amb el Carlos Blanco, veure com Picolo i Castillo intenten aturar Messi i Neymar, ajudar a Fran a aixecar una Copa… El Sants estarà inclòs en el Megamod 7.0 de la Lliga Espanyola especial Futbol Català que produeixen les plataformes Futbol Marketing i Orei i distribueix www.micooci.com.

 

El joc s’inicia en la temporada 2013-14 i durant el mercat d’hivern (1-1-2014) i el d’estiu (1-7-2014) ja està tot planificat perquè es produeixin les mateixes altes i baixes que es van produir en el Sants real. Així veurem marxar a jugadors com el Daniel Juan Pardo o l’Adrià Guerrero i arribaran altres com el Cristian Fabregat o l’Alberto Sanz. I per la 14-15, el Guillermo López, l’Adrià Espinosa, el Pau Navas, el Moha Serrouuch, l’Alberto Gómez o els ja santsencs Felip Sáez, David Llauradó i Alex de la Iglesia reforçaran al primer equip.

 

En aquest link es pot descarregar el megamod necessari per incorporar les dades del Sants i de la resta d’equips del futbol català més modest. Un cop instal·lat ja podràs fer de Tito Lossio i guiar el primer equip fins l’ascens (o qui sap si fins a la final de la Champions… en el FIFA tot és possible!):

http://www.microoci.com/megamod-7-0-lliga-espanyolafifa-manager-14/

 

Check Also

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2022

La Junta Directiva de la Unió Esportiva de Sants comunica a tots els associats i …