IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / La crònica de l’Infantil E

La crònica de l’Infantil E

Infantil E – La Salut Pere Gol 1 – 3

Partit contra el tercer classificat de la lliga on, tot i començar perdent per dos gols als cinc minuts, es va demostrar que amb motivació i esforç es pot plantar cara a qualsevol equip.

El partit va començar de la pitjor forma possible, ja que vam encaixar un gol als vint-i-tres segons i un altre als cinc minuts. Quan tot feia pensar que ens cauria una golejada, els nanos van començar a lluitar i igualar força el partit. Fruit d’això, vam escurçar distàncies al minut 16.

La segona part va seguir la mateixa tònica, es va continuar lluitant i trenant alguna bona jugada, fins que a vuit minuts del final vam rebre el tercer gol que ja sentenciava el partit.

Donar les gràcies al Sergi i al Ferran de l’Aleví A que ens van venir a donar un cop de mà, aportant molt bons minuts a la segona part.

Desitjar una ràpida recuperació a l’Arnau i al Bryant que van resultar lesionats, tot i que no són lesions greus.

I per últim comentar que abans de començar el partit vam fer entrega d’unes botes de futbol i una samarreta del Barça a un jugador de l’altre equip, ja que en un partit de pretemporada que vam jugar contra ells va resultar lesionat de gravetat.

Força Sants!!!

Joan Piazuelo

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …