IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / La crònica de l’Infantil E

La crònica de l’Infantil E

Infantil E – Sant Ignasi 0 – 6

Primers tres punts que volen de la Bàscula davant el líder del grup, que va haver de prémer l’accelerador a la segona part per endur-se’n la victòria.

La primera part va estar dominada clarament pel Sant Ignasi, però els nostres nanos van saber aguantar-los gràcies a una molt bona actitud defensiva. No va sert fins al minut 21 que van aconseguir marcar el primer gol gràcies a un xut molt llunyà, però tot i això l’equip no va perdre la cara al partit i s’arribava al descans perdent per la mínima. No vam generar ocasions de gol, però vam aconseguir que ells no estiguessin còmodes al camp.

La segona part va començar amb la mateixa tònica, tot i que ells van pujar una mica la intensitat i van aconseguir fer dos gols ràpidament. A partir del tercer gol ells van jugar amb més comoditat i nosaltres vam baixar una mica els braços, encaixant tres gols més fins al 0 a 6 final.

Ens va mancar una mica de calma per intentar generar joc i posar en pràctica les indicacions del míster i una mica de picardia per aturar algunes jugades del rival, però l’actitud va ser bona, tenint en compte que jugàvem contra els primers del grup.

Força Sants!!!

Joan Piazuelo

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …