IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / La crònica de l’Infantil E

La crònica de l’Infantil E

Bufalà – Infantil E 4 – 3

Partit força dolent en línies generals, amb una primera part on no vam fer res bé i una segona on, per quan ens vam creure que podíem treure alguna cosa positiva, ja era massa tard.

El primer temps començava amb molt poca intensitat per part nostra i sense fer res del que s’havia plantejat a la xerrada abans del partit. Al minut 17 vam cometre un penal que va servir per avançar els locals. Just després del gol vam introduir fins a sis canvis, intentant aconseguir una reacció, però els locals van començar a tocar i dominar més el joc. Tot i això al minut 24 vam aconseguir empatar i tres minuts després vam tenir l’oportunitat d’avançar-nos. Els locals van tornar a generar dues ocasions molt clares, una que vam salvar sota pals i una altra que acabava en el segon gol. Poc després desaprofitàvem un 1 contra 1 i, quan el temps estava pràcticament esgotat, encaixàvem el tercer gol.

A la segona part l’equip va sortir amb més intensitat, sense generar ocasions clares, però competint. Als cinc minuts de la represa l’àrbitre s’empassava un penal claríssim a favor nostre i per fi al 49 vam aconseguir retallar distàncies. Tres minuts després teniem una ocasió claríssima que no vam aconseguir transformar. A nou minuts del final vam encaixar el 4-2 que semblava sentenciar el partit, però a la jugada següent vam retallar distàncies de nou. A partir d’aquell moment l’equip es va tirar amunt intentant aconseguir l’empat, cosa que quasi aconseguiem en el temps afegit, després de penjar una falta lateral.

Una llàstima sortir sense cap punt d’un camp assequible.

Força Sants!!!

Joan Piazuelo

Check Also

La crònica del Benjamí D

Vila Olímpica – Benjamí D 2 – 5 Partit de menys a més… Vam sortir …