IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / La crònica del Femení Infantil B

La crònica del Femení Infantil B

Cornellà – Infantil Femení B 6 – 1

Bon plantejament inicial en la visita del líder de la categoria. Recordem que el Sants seria segon si els despatxos no ens haguessin tret tres punts.

El partit començava amb molt bon posicionament al camp d’ambdós equips, amb moltíssima igualtat. El partit però es va posar amb 1-0 en una errada defensiva del Sants a la sortida de porteria. No obstant, el plantejament i la continuïtat sense defallir, i cert punt d’honor, van fer que l’equip empatés després d’una cavalcada per l’esquerra i rematada de la Laia, que acabava en gol. Amb l’1-1 arribàvem al segon quart.

Una jugada ben trenada, amb un xut creuat del Cornellà, acabava amb el 2-1 del segon quart, amb equilibri de joc en tot moment.

La segona part errors en la sortida de pilota des de la porteria van penalitzar excessivament l’equip, amb el 3-1 i 4-1 l’equip es va venir a baix.

El darrer quart es va fer llarg i, malgrat que les jugadores van competir fins al final, no vam poder maquillar un resultat final de 6-1.

Cal felicitar les dues porteres (Maria i Núria), que sense ser-ho, ho van donar tot per l’equip.

Per finalitzar, dir que el resultat és molt enganyós, doncs el potencial d’ambdós equips és molt més equilibrat i diumenge ens va penalitzar en excés no tenir porter.

Força Sants

IGNASI BARDES

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …