IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / La crònica del Femení Infantil B

La crònica del Femení Infantil B

Infantil Femení B – Santboià 4 – 4

Molt bon partit del Sants contra les segones de la lliga, el Santboià, que destaca per tenir un grup compacte per sobre d’individualitats.

El partit va començar amb molt joc al mig del camp dominat clarament per la Núria, acompanyada d’una defensa que es va mostrar sòlida en el seu conjunt i amb una Júlia polivalent sota els pals que va donar seguretat. El 1-0 de l’Ariadna va ser una canonada després de recollir un refús de la defensa d’una altra canonada prèvia, resultat d’una jugada de força i regats varis de la Núria.

El gol va donar seguretat a les jugadores i, al segon quart, dues gambades de la jugadora número 6 del Santboià (la més destacada) culminaven amb una remuntada que no feia justícia al joc desplegat. El cop ens va fer passar els pitjors moments del partit, que van suposar el 1-3 amb el que arribàvem a la mitja part.

A la segona part les entranadores van apostar per un canvi tàctic i la Núria va passar a la porteria, vam jugar amb dues defenses fixes i posant més pólvora a la davantera. El canvi tàctic i uns moments de joc força bons van fer arribar el 2-3 de l’Alba. La remuntada era possible, però el risc defensiu assumit va suposar el 2-4 i la desmoralització momentània de l’equip.

Darrer quart, assistència post recuperacio de la Marta, assistència a l’Alba i caiguda d’aquesta a l’àrea va implicar un penal indiscutible que ella mateixa marcava. Després d’aquest gol la tàtica passava al cor i l’empenta amb un futbol propi de la lliga anglesa. La nostra Júlia, polivalent, recollia una pilota a la frontal de làrea i afusellava la portera del Santboià, el 4-4 definitiu té regust a victòria.

Molt bona feina global i recordar que el Santboià, al camp, encara no ens ha guanyat.

Ignasi Bardes

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …