IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / La crònica del Femení Juvenil

La crònica del Femení Juvenil

Juvenil Femení – Llerona 3 – 2

Gran victòria dissabte a la Bàscula. Les nostres noies portaven moltes setmanes entrenant molt bé, però els resultats no acompanyaven.

Dissabte, quan més ho necessitàvem, van fer un partidàs. Excepte uns primers 10 minuts dubitatius, les noies van començar a moure la pilota amb molt criteri i buscant sempre al nostre GPS, la Mire, que va donar un recital. Tot l’equip va apretar al rival sense descans i això va fer que aconseguíssim el primer gol (Elba). Just abans del descans, un error nostre va permetre al Llerona empatar el partit. Estàvem jugant molt bé i no ens havíem de desanimar.

A la segona part vam seguir dominant, però el gol no arribava i elles, en l’única ocasió que van tenir, es van posar per davant al marcador. Però faltava la reacció que sempre havíem demanat de les nostres noies. Pocs minuts després, en una jugada enrebassada dins l’àrea rival, la Mire va aconseguir empatar. Mirant a les noies com corrien a buscar la pilota per posar-la al mig del camp, i veient les abraçades de la banqueta, estava clar que aquest partit no el podien perdre. I així va ser, sense deixar de pressionar i atacant sense defallir, l’Ari va caçar una pilota solta fora de l’àrea i va aconseguir el 3er gol, que feia justícia a l’esforç immens de les noies.

Pujem dos llocs a la classificació i tornen les bones sensacions.

Si, si, si, Sants femení 💚 ⚽

Xavi Cantarell

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …