IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / La crònica del Femení Juvenil B

La crònica del Femení Juvenil B

Femení Juvenil B – Castellar 2 – 4

Partit equilibrat i emocionant, amb ocasions a les dues bandes, en què una torçada de peu al minut 10 i unes molèsties al genoll a la mitja part enviaven dues jugadores més a la nostra superpoblada infermeria, i ens tornaven a deixar tota la segona part sense canvis i amb un equip ple d’infantils. Tot i així, vam saber lluitar i batallar, remuntant en dues ocasions els gols que havíem rebut de les rivals. Però quan ja semblava que havíem fet el més difícil i que teníem assegurat un empat que ens havíem merescut, dues errades defensives als dos darrers minuts ens van condemnar a una nova derrota.
El partit va començar amb molta igualtat, però amb un domini nostre que es va veure trencat per un gol en una jugada aïllada al minut 6. Malgrat aquest contratemps i el de la lesió de la Gloria, la nostra davantera centre, pocs minuts després, no vam baixar els braços i vam seguir competint bé, entrant en una fase del partit on tant nosaltres com les nostres rivals vam desaprofitar unes quantes ocasions. Fins que al minut 29 l’Ana, amb una jugada amb suspens que va saber finalitzar amb molta sang freda, aconseguia el gol de l’empat. A partir d’aquí i fins al final de la primera part, vam dominar amb claredat i ens en vam anar al vestidor amb el convenciment que podíem guanyar el partit.
A la represa, la Núria es va quedar a la banqueta per unes molèsties al genoll, cosa que ens deixava, com ja ens havia passat la jornada anterior, sense possibilitat de fer més canvis. Els primers minuts vam patir una greu baixada de concentració que es va traduir en unes quantes ocasions de les del Vallès. Però el seu desencert i unes quantes intervencions sensacionals de la nostra portera Chiara, que va fer un gran partit, van impedir que es mogués el marcador. A poc a poc ens vam anar aposentant de nou sobre la gespa i vam anar retrobant el nostre joc. Tot i això, el gol no arribava, i van ser les de Castellar les que, en una errada defensiva nostra, van aconseguir el 1-2 al minut 26. Vam seguir treballant sense baixar els braços i, finalment, el nostre esforç obtenia recompensa al minut 36, en què la Carla, jugadora Infantil que debutava amb el Sants i va ser una de les destacades del partit, aconseguia el gol de l’empat amb un magnífic xut.
Quedaven només quatre minuts i crèiem que encara teníem temps per buscar la victòria, però a dos minuts del final encaixàvem un gol d’una falta que ens podríem haver estalviat. I a l’última jugada del partit encara rebríem un gol més després d’una altra errada defensiva fruit del desconcert, quedant així un marcador final que no reflecteix en absolut el que es va veure sobre el terreny de joc.
Toca seguir picant pedra. I a veure si la setmana de descans ens serveix per recuperar algunes de les lesionades.

Eduard Obradó

Check Also

La crònica del Femení Infantil

Seagull – Infantil Femení 2 – 1 Señoras, señores, fin de temporada. Mi resumen es …