IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / La crònica del Femení Juvenil B

La crònica del Femení Juvenil B

Montcada – Femení Juvenil B 3 – 1

Partit de més a menys.

La primera mitja hora vam veure el millor joc de l’equip aquesta temporada, amb les rivals ofegades, sense poder trenar una jugada ni passar de mig camp, i en què només ens va faltar sumar un segon gol per donar-nos una tranquil·litat que després ens faltaria.

Al final de la primera part apareixien els primers dubtes i ens creaven alguna situació de perill, però encara ens veiem superiors.

Començàvem la segona part amb menys convicció, fent un pas enrere i pensant més en no encaixar l’empat que en seguir fent el nostre joc i buscar el segon. Amb tot, les rivals no ens creaven perill.

Però un gran xut de les contràries a vint minuts del final, una ocasió regalada per un error nostre en la sortida de pilota i un clar fora de joc que al camp va veure tothom excepte l’àrbitre, ens van costar tres gols i una nova i dolorosa derrota.

Com se sol dir, es juga com s’entrena i sense més intensitat durant la setmana, no aconseguirem el fons físic que, jornada rere jornada, ens falta als minuts finals.

Eduard Obradó

Check Also

La crònica del Femení Infantil

Seagull – Infantil Femení 2 – 1 Señoras, señores, fin de temporada. Mi resumen es …