IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / La crònica del Femení Juvenil B

La crònica del Femení Juvenil B

Femení Juvenil B – Cerdanyola 0 – 2

Diumenge afrontàvem el partit contra un rival molt més avançat a la classificació, amb una convocatòria amb només dos canvis que incloïa tres jugadores tocades i quatre més que ja havien jugat dissabte. I tot i així, contra pronòstic, el partit va estar obert fins a l’últim minut.

Vam encaixar el primer gol al començament de la segona part però, tot i els problemes físics, no vam abaixar els braços i vam seguir lluitant, mantenint la igualtat en el joc i tenint opcions d’empatar fins a l’últim minut, quan ens van marcar el segon en una jugada desafortunada que va arribar per la banda de la lateral que requeia en la seva lesió.

Agraïm a la Núria i la Marta, del Juvenil A, el seu compromís i solidaritat venint a jugar el partit.

Un cop més, com ens ha passat en tants partits els darrers mesos, les rivals ens van felicitar pel joc i ens van dir que no entenen el lloc que ocupem a la classificació.

No hi ha dubte que si aquest equip tingués només un parell de jugadores més o no arrossegués dues lesions de llarga durada es trobaria en una situació diferent. Però no serveix de res lamentar-se. Potser no obtenim recompensa amb els resultats, però tenim la satisfacció de veure com el nostre esforç ens permet anar superant-nos dia a dia, gaudim jugant a futbol i fem equip establint uns vincles entre jugadores, famílies i cos tècnic que en el futur recordarem amb nostàlgia. I això, aquest cap de setmana en som encara més conscients, és molt més important que guanyar tres punts.

Va per tu Oriol, porteràs de la UE Sants!

Eduard Obradó

Check Also

La Crònica del Martí Odriozola

Un Sants exultant remunta al camp del Figueres gràcies a dos gols de Michu Els …