IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / La crònica del Juvenil A

La crònica del Juvenil A

Badalona – Juvenil A 3 – 0

Primera derrota del nostre Juvenil A.

Resultat voluminós que en realitat, per als que no van poder veure el partit, ja es podrien imaginar que el Badalona va ser millor. Els errors, desajustos i molta falta de gol ens van penalitzar molt.

El partit s’iniciava i als pocs minuts vam encaixar el primer gol. Després d’un atac nostre la pilota era interceptada per l’equip contrari fora de la seva d’àrea petita i, en una contra ràpida per falta de comunicació de la nostra defensa, permetia que el davanter guanyés la posició al nostre central, plantant-se davant de l’Alex i li creués la pilota en un u contra u.

A partir d’aquest moment el Badalona, per mèrits nostres, deixava de ser el protagonista i només va crear alguna ocasió a pilota aturada però sense perill. Vam ser nosaltres els que vam agafar el control del partit de forma insultant, però amb una manca d’encert cara la porteria contrària.

Amb aquest resultat finalitzava el primer temps.

Ja en el segon temps vam començar una mica adormits, però a poc a poc de nou vam començar a agafar-li la mesura, tot i que continuàvem molt mancats de punteria i confiança.

Faltant un quart d’hora, en ple atac nostre, una pilota rebutjada des del porter del Badalona, arribava a la porteria de l’Alex, qui no va veure clar jugar-se-la fora de l’àrea amb el davanter. Va recular cap a la seva porteria per jugar amb l’u contra u i, quan va voler encarar-la, el davanter es treia una mitja vaselina que significava un dur i injust 2 -0 al marcador.

És a partir d’aquest moment, a falta d’uns 7 minuts, que vam deixar d’estar i perdiem concentració, fet que ens feia encaixar un tercer gol en un centre passat i una falta d’atenció en el marcatge fora de l’àrea petita, on el davanter es va treure una volea que entrava forta i rasa, molt ajustada al pal esquerre del nostre porter.

Desolació, impotència i un resultat que no reflecteix realment el que va ser, però el futbol és així…

A seguir, que queda molt.

Emili Sánchez

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …