IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / La Festa de l’Amic i la Fira d’entitats al Força Sants

La Festa de l’Amic i la Fira d’entitats al Força Sants

 

En el programa d’aquest dijous us expliquem amb l’ajuda del Salvador Rovira en què consisteix la Festa de l’Amic. Una diada que es portarà a terme aquest dissabte 7 de juny des de les 10 del matí i fins les 13h del migdia a la Bàscula. Un matí que és la millor manera de cloure la temporada dels equips de futbol 7 de l’entitat i que, a la vegada, pot servir que altres nens i nenes del barri coneguin com es treballa a la Unió Esportiva Sants. I és que estan convidats tots els jugadors i jugadores del futbol base i les seves famílies però, a més, poden portar a tots els amics que vulguin. També hi seran els jugadors del primer equip de l’entitat i al final del matí s’entregaran obsequis a tots els assistents i es farà un petit refrigeri.

 

Al Força Sants també hi ha temps per resumir-vos tot el que va donar de sí una Fira d’entitats de rècord. Es va vendre més que mai a la paradeta de la Unió Esportiva Sants, es va esgotar la segona equipació de la temporada que ve i les bufandes van tenir també molt èxit.

 

Per altra banda, escoltem Tito Lossio, Guillem Hernández, Picolo i Fran parlant de l’últim partit de lliga i del rival de promoció, el Camprodon i hi ha temps per acostar-nos a l’aleví B i als veterans.

 

El Força Sants el podeu escoltar els dijous a les 20 i els dissabtes a les 15 a Sants3ràdio, 103.5 fm.

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …