IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / La Festa de l’Esport 2020

La Festa de l’Esport 2020

El passat dimarts 29 de setemebre Sants 3 ràdio va celebrar la XVII Festa de l’Esport de Sants Montjuïc.

Un any més van acabar les temporades esportives (aquest any amb retard) reconeixent els mèrits dels diferents clubs, entitats i esportistes del Districte.

El Martí Odriozola i el Guillem Fabo, presentadors del Districte Esportiu, van ser els encarregats de conduir l’acte. A la Festa van assistir, entre d’altres, Marc Serra, Regidor del Districte, Neus Munté, Presidenta del Districte, Lluïsa Arill, Presidenta del Secretariat de Sants, Hostafrancs i La Bordeta i Neus Borrell, Presidenta de la Unió d’Entitats de La Marina. Totes elles encarregades de fer entrega del premis.

Com cada any els nostres esportistes van tenir el seu reconeixament. L’Artur Piquet i el Marc Andrés van fer el relleu com a presentadors del Força Sants i van ser els encarregats d’anunciar els premis que concedeix el programa:

  • Pitxitxi del Primer Equip: Sergio Navarro
  • Millor jugador del Primer Equip amb els vots dels seguidors de Twitter: Cristian Fabregat

A més a més van fer un petit reconeixament a la “generació de Campardon”, el grup de futbolistes que van portar a la UE de Sants des de Segona Catalana a la Tercera Divisió. En Cristian Fabregat i el Guille Hernández van ser els encarregats de recollir el guardó.

sdr

Qui també va estar guardonada va ser la Marta Farreras, jugadora del juvenil femení, que va ser nomenada màxima golejadora del Districte.

mde

Finalment, l’emissora va entregar un petit trofeu a totes les entitats esportives del Districte com a record de la celebració.

Check Also

FirEntitats 2020

Aquest any, tal i com ha passat amb altres activitats, el FirEntitats que s’havia de …