IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / La formació d’entrenadors al Força Sants

La formació d’entrenadors al Força Sants

 

La formació d’entrenadors al Força Sants

 

Amb el Pep Marguí, responsable del futbol base del club, i el Tito Lossio, tècnic del primer equip, parlem dels entrenadors de la nostra entitat.

Des de fa ja uns quants anys s’aposta a la casa per una formula i un estil propis, uns tècnics formats al Sants, que en edat juvenil ja agafen un prebenjamí o els nens de l’escola. En aquests primers anys la formació que reben fora és reforça des del propi club.

La cantera de tècnics és tan important com la de jugadors i, ara mateix, alguns com el Tito Lossio porten més de quinze anys dirigint equips des de la banqueta. El Tito ha anat pujant categories com a entrenador i aquesta temporada s’ha fet càrrec del primer equip.

I cada nova temporada alguns jugadors de l’entitat amb il·lusió i ganes agafen el repte de començar a entrenar. El Fran Avilés, l’Alejandro Llauradó o el David Gala, per posar tres exemples, són alguns dels jugadors del primer equip que fan també de tècnics d’alevnis i benjamins.

 

A més, al Força Sants també hi ha temps per parlar d’un Benjamí D que el cap de setmana passat davant el Sant Andreu ens va demostrar a tots que els valors i l’esportivitat estan per sobre de tot. Escoltem dos pares d’aquest equip explicant-nos què va passar.

 

L’afició es torna a posar a examen i el Miquel Verdaguer, tècnic del Benjamí B es sotmet al nostre qüestionari.

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …