IMPORTANT
Home / Noticies / General / La Grada d’Energia a la premsa local

La Grada d’Energia a la premsa local

El camp d’Energia ja té una grada pels espectadors

Els seguidors dels equips de futbol del barri que vagin a veure els partits al camp del carrer Energia ja ho podran fer seient còmodament a la grada que s’hi ha instal·lat. Compta amb 116 seients, 28 dels quals són a peu pla per persones amb mobilitat reduïda.

grada

Des de fa dues setmanes els seguidors dels equips de futbol del barri que vagin a veure els partits al camp del carrer Energia ja ho podran fer seient còmodament a la grada que s’hi ha instal·lat. Compta amb 116 seients, 28 dels quals són a peu pla i per tant “una persona discapacitada o amb problemes de mobilitat no ha de pujar ni un sol esglaó”, assegura Jordi Suñé, president de la Agrupació Espotiva Districte III, l’entitat gestora del camp situat a la Marina.

Tot i que el camp de futbol és de la Generalitat, davant de la insistència dels clubs i la incapacitat econòmica de fer-hi front, el govern català ha arribat a un acord amb el Districte de Sants-Montjuïc perquè sigui aquest qui n’assumeixi el cost, d’uns 10.000 euros. Francesc Jiménez, gerent del Districte de Sants-Montjuïc, explica que la mesura s’ha pres “a fi de millorar les condicions dels espectadors d’aquest camp de futbol” on hi juguen, entre d’altres, la Unió Esportiva de Sants, el Mercat Nou-Magòria o el Dinàmic Batlló.

El camp de futbol del carrer Energia, però, és un camp provisional i, per tant, també han fet una grada provisional que quan deixi d’utilitzar-se podria traslladar-se en un altre espai. Tot i això, Suñé espera que no siguin ells qui l’hagin d’utilitzar: “Epero que quan puguem tenir el nou Magòria aquesta grada no ens faci falta.

Noticia Extreta de http://el3.cat/el-camp-denergia-ja-te-una-grada-pels-espectadors/#.UylvcaVnQzI.email

Check Also

Ruthless Irish Mail Order Brides Methods Used

Now the colour of their hair varies from very gentle, wheat shades to bright, fiery …