IMPORTANT
Home / Destacat / La parada i el Gol

La parada i el Gol

El Termómetro del Sants II

 

Aquesta vegada presentem una manera diferent de veure una classificació dels equips del nostre club, aquí prima la diferència de gols marcats amb els encaixats.

La importància d’un bon porter i un bon golejador, que no sempre han de ser els davanters, defenses i mig campistes, que també marquen gols.

Hem de tenir amb compte que els equips de futbol 7 tenen marcadors més abultats que els de futbol 11.

L’altre cop la classificació no volia dir res més que posar amb un cop d’ull tots els equips del club i fer una petita radiografia, on només parlen els números i són prous freds.

El que hem de treure en clar de tot això és que un equip no són unes estadístiques. Un club no el marca cap classificació, ni ordenar els equips de la A a la Z. Un club són els seus jugadors, entrenadors i delegats, que fan que cada setmana els pares/mares i resta de familiars puguin disfrutar dels partits de futbol.

Passem a veure la classificació i gaudim d’ella.

 

La diferencia de gols

 

Si volem treure unes poques conclusions podríem dir que la majoria dels nostres 34 equips estan amb un saldo positiu en la diferència de gols. I fins i tot destacar a l’Infantil C, que es cola a la zona champions sent un equip de futbol 11.

 

Seguirem donant una volta més a les estadístiques pel pròxim capítol…..

Check Also

Ruthless Irish Mail Order Brides Methods Used

Now the colour of their hair varies from very gentle, wheat shades to bright, fiery …