IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / La Salle Bonanova – Cadet C 2 – 1

La Salle Bonanova – Cadet C 2 – 1

Partit sense sort

Tercer partit del grup 13 de Cadets de Segona Divisio.

Dissabte ens vàrem enfrontar a la Salle Bonanova A, partit de màxima tensio, ja que s’enfrontava el primer contra el segon del grup 13.

El partit va començar amb els dos equips a l’expectativa, estudiant el rival però poc a poc el Sants va començar a agafar terreny al Bonanova, que només es dedicava a estar tancat el seu camp i a veure-les venir. Però dissabte no era el nostre dia, diumenge passat no jugant bé vam marcar 11 gols i aquest cap de setmana fen un bon partit només en va entrar 1, això és el que té aquest esport que tant ens agrada.

El Sants va tenir vàries oportunitats clares a la primera part, però no hi va haver manera de que pugés el nostre gol el marcador, en canvi en un córner en contra i amb una jugada assajada del rival ells van marcar el primer. Mala sort, els nostres no van llençar la tovallola i van seguir fent el seu joc.

A la segona va ser un taqui gol a la porteria rival, que si a la primera jugaven tancats… imagineu a la segona… Fruit d’això, i després de vàries oprotunitats claras, fèiem l’empat a 5 minuts del final… quins nervis nois!!!!!.

Però, tal i com he dit aquest, dia no era el nostre….  L’àrbitre ens va pitar una falta que va assenyalar CLARAMENT LLIURE INDIRECTA, però el Bonanova la va tirar i, sense que toqués ningú, la pilota entrava a la nostra porteria. No sabem per què el col·legiat va donar el gol com a correcte a 1 minut del final.

Poc més a explicar, hem de continuar lluitant i jugant bé és la manera de gaudir d’aquest esport.

Per acabar volia fer una reflexió sobre l’àrbitre. El noi és cert que ho va fer fatal,  entradas dures del rival que no va assenyalar, fores de joc inexistents i el gol de falta.. bé, ell no en té la culpa. No sé qui es dedica a assignar els arbitres, però un nano que només ha pitat 3 partits crec que no està preparat per pitar un partit de cadets, i menys quan s’enfronten el primer i el segon classificat.

Algú hauria de mirar aquest tema. Evidentment no ens hi jugem res i, per tant, les errades de l’àrbitre queden en una anècdota, però igual que nosaltres hem d’exiguir i ens hem de comportar correctament l’estament que correspongui hauria de tenir cura de designar correctament els encarregats de xiular els partits segons la categoria i la complexitat.

La setmana vinent més i esperem que millor.

Toni Ibáñez

la-salle-cad-c-2

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Sants clou el seu any més especial amb el cap ben alt (0-0) El …