IMPORTANT
Home / Destacat / La UE de Sants amb la Marató de TV3 2019

La UE de Sants amb la Marató de TV3 2019

El proper diumenge dia 15 de desembre TV3 celebrarà la 28a Marató, dedicada en aquesta ocasió a les malalties minoritàries.

El mateix diumenge 15 a les 12:15h el nostre Primer Equip disputarà, al camp de l’Energia, el partit de lliga corresponent a la jornada setze del grup 5 de la Tercera Divisió Nacional davant del Castelldefels. L’entitat aprofitarà l’ocasió per col·locar unes guardioles on es recolliran les donacions. A més a més, com sempre, posarem a la venda números pel sorteig d’un pernil.

Si no podeu assistir al partit del Primer Equip durant tot el diumenge tindreu una guardiola disponible al bar de l’Energia, perquè no deixeu de fer la vostra aportació.

Per altra banda aquest diumenge dia 1 de desembre, a partir de les 10h del matí, se celebrarà la XIII Cross Escolar de Sants-Montjuïc al voltant de la font màgica. En aquesta prova atlètica el club hi col·locarà una altra guardiola per a recaptar fons.

Esperem que tots i totes ens doneu un cop de mà, ja que la recaptació anirà a la Marató! http://secretariat.cat/marato-tv3-2019

Check Also

Resultats 7-8 de març

PRIMER EQUIP: Primer Equip – Terrassa 1 – 1 (Jor 27) FILIAL: Pubilla Casas – …