IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / L’ALEVÍ A AL FORÇA SANTS

L’ALEVÍ A AL FORÇA SANTS

 

 

L’aleví A del Sants és el protagonista d’aquesta nova edició del programa. Ens visita un dels entrenadors de l’equip, el Fran Avilés i també vuit jugadors: el Joaquín, el Toni, el Pau, el Nil, el Marc, el Biel, el Pau i el Marc.

Amb ells parlem d’un inici de campionat que ha estat fantàstic amb 5 victòries en 5 partits i també ens expliquen com entrenen, com són els entrenadors i per què els hi agrada jugar a futbol.

A més, entrevistem el delegat de l’equip, l’Albert Albiol que ens fa cinc cèntims de com és el seu dia a dia i també ens parla de com viu el futbol des de la banda i què li diu al seu fill al final dels partits.

Hi ha temps també per parlar de futbol sala i per aturar-nos en l’Aleví A, el Benjamí B, el Prebenjamí A, els veterans i el Cadet B. El Pau Navarro i l’Aleix Batlles es sotmeten a examen i el Pere Sempere respon el qui és qui.

 

Recordeu que el Força Sants el podeu escoltar els dijous a les 20h i els dissabtes a les 15h a Sants3ràdio, 103.2fm. En aquest link podeu recuperar l’últim programa:

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …