IMPORTANT
Home / Noticies / General / L’ALEVÍ B SALVA LA CATEGORIA INEXTREMIS

L’ALEVÍ B SALVA LA CATEGORIA INEXTREMIS

 

L’Aleví B ha tancat la temporada en 13na posició. Amb 19 punts, l’equip que entrena el David Gala ha sumat sis victòries i un empat en els 28 partits jugats. La majoria dels punts van arribar a la segona volta, els nanos portaven ja més temps jugant junts i això es va notar. En l’últim partit de lliga, però, es jugaven salvar la categoria. El rival era el Sant Martí Condal i una victòria donava la permanència als nostres però un empat o derrota feia que els de Sant Martí es quedessin amb la 13na posició. Era un partit a cara o creu i va començar de la millor manera possible perquè l’Aleví B, de la mà de l’Edison, l’Ian i de nou l’Edison, va fer tres gols en 16 minuts. Es col·locaven 0-3 i semblava que ja estava fet però va tocar patir una mica. El rival va aconseguir empatar a 3 el matx al minut 43’; al 47’ el Pau Navarro va posar per davant al Sants i al 48’ el Sant Martí va tornar a igualar el marcador. Quan ja semblava que tot acabaria amb empat, al 56’ va arribar una falta fora de l’àrea que va transformar en gol l’Edison. Era el gol de la victòria i de la salvació.

Parlem amb tots els jugadors de l’equip i també amb alguns que entrenen amb l’Aleví A però que han jugat amb ells en molts partits.

 

En l’últim partit de la temporada davant el Sant Martí Condal us jugàveu la permanència i vau guanyar 5-4 però patint. Com va anar?

 

Pau Rabat: Va ser molt important per nosaltres i ens vam esforçar al màxim

I al final anàvem empat, ens van fer una falta i l’Edison la va ficar i tots ens vam posar contents.

 

Adrià Vives: Vam començar guanyant a la primera part 3-0, a la segona vam estar jugant bastant bé també però a la tercera ja ens vam adormir del tot i ens van remuntar fins el 3-3. Després va venir el 4-3 guanyant nosaltres, el 4-4 i el 5-4 final. Vam patir molt la veritat.

 

Eloi Casanoves: Va ser un gol de falta el de l’Edison el que ens va donar la victòria. Va ser en l’últim minut i el vam celebrar moltíssim. Abans del partit hi havia nervis perquè ens jugàvem la categoria però havíem d’estar concentrats.

 

Álex Herrero: L’últim partit va ser molt emocionant. Estàvem 3-0 guanyant a la primera part, a la 3a ens empataven… I en l’últim sospir l’Edison va fer el 5-4.
Quan ens van fer el 3-3 o 4-4 vam pensar que podríem baixar perquè un empat no servia però l’Edison va fer el gol i gràcies a ell estem encara a segona.

 

Sergi Lecha: Més que emocionat vaig estar molt nerviós perquè sabia que passaria si empatàvem o perdíem i amb el gol de l’Edison em vaig alegrar molt. El primer i segon quart vam jugar bastant bé. Però el tercer ens vam adormir una mica i va ser el del 3-3 i el quart el vam jugar bé però l’altre equip també el va jugar molt bé. Crec, però, que tampoc vam perdre molt el coneixement pels nervis… no va passar molta factura.

 

Edison Meneses: El gol que vaig fer va ser de falta. Fora de l’àrea, i li van fer la falta al Martí i el Gala em va dir que la xutés jo. Em vaig alegrar de xutar-la jo i vaig pensar que era l’última falta i l’última oportunitat que teníem. Vaig xutar, era gairebé l’últim minut i va entrar i el vam celebrar molt.

 

Nidhal Karmas: Jo no hi era perquè vaig anar a reforçar un altre equip i no sé com va anar. Vaig anar a reforçar a l’A i al D. Estava comunicat amb ells perquè tenim un grup de whatsapp i quan marcaven jo m’assabentava perquè avisaven.

Vaig veure que guanyàvem 3-0 i vaig pensar que ja estava fet, que ja estava guanyat… però després vaig veure que ens empataven i finalment que vam guanyar.

 

Alex Ríos: Jo tampoc hi era però n’estava pendent i sé que van dutxar al Gala després del partit.

 

Què us va dir l’entrenador, el David Gala, abans del partit?

 

Pau: Ens va dir que poséssim el 100% d’intensitat i a la que estiguéssim a prop de l’àrea que xutéssim.

 

Adrià: Que penséssim que no ens hi jugàvem res i que estiguéssim tranquils, que era un partit normal com tots els altres i que no ens pogués la pressió.

 

Eloi: Sí, que no hi hagués pressió.

 

Hi ha hagut una millora a la segona volta respecte la primera?

 

Nidhal: A la segona volta ens han fet menys gols, i jo crec que hem jugat millor. Jo diria que ens hem esforçat més perquè en la primera estàvem molt despistats i no estàvem concentrats i en canvi a la segona sí.

 

Eloi: Hem perdut menys partits i n’hem guanyat més. Hem fet millor segona volta. Crec que hem estat més concentrats i ja portàvem més temps jugant junts i suposo que hem anat millorant tots com a equip.

 

Amb quin moment et quedes de la temporada?

 

Pau: Per mi el millor record és l’últim partit

 

Adrià: Em quedo amb l’últim partit

 

Eloi: Jo amb un partit de la primera volta davant el Sant Martí Condal que també vam guanyar.

 

Alex Herrero: El millor moment va ser contra el Sant Andreu a la primera volta que vam guanyar el nostre primer partit, 3-1.

 

Què li diríeu al Gala ara que us heu d’acomiadar d’ell perquè ja acaba la temporada?

 

Adrià: Que moltíssimes gràcies pel suport que ens ha donat aquesta temporada. Ens ha entrenat molt bé i que segueixi així amb els nens que tingui el proper any.

 

Eloi: Que és molt bon entrenador i crec que hem fet una molt bona segona volta.

 

Edison: El Gala és el millor entrenador que he tingut perquè em fot canya, em parla molt i em cau bé, és bona persona.

 

Sergi: Al Gala li diria que sempre ha estat animant a tot a l’equip. Això m’agrada molt que animi sempre des del principi de temporada. Confiava molt en nosaltres, quan veia que no anàvem gaire bé confiava en què salvaríem la categoria i sempre ho ha cregut que al final ho faríem

 

Com sou com a grup?

 

Alex: Fora del camp quan no estem entrenant fem moltes bromes entre jugadors però dins del camp estem bastant concentrats i intentem fer-ho el millor possible. A l’hora de jugar fem un 3-2-1 a vegades i juguem al toc per obrir-nos. Fora dels partits el Gala fa bromes amb nosaltres i quan estem dins el vestidor intenta que ens relaxem i que no estiguem nerviosos.

 

Edison: Som un equip alegre però a vegades falta saber que s’ha de guanyar, ens falta això. Per mi és la meva primera temporada al Sants. I m’agrada, està a prop de casa meva i, a més, hi ha noies… vaig quedar amb una… no puc dir amb quina… És veritat eh…. però no ho puc dir… No ha sorgit parella, ja tinc una altra novia ara. Vam quedar abans que jo en tingués.

 

Sergi: A mi m’agrada l’ambient. A més, sóc del barri i està a prop. Abans havia jugat al meu cole i al meu poble de Lleida. Jo jugo de central. Els entrenaments però sí que crec que són una mica fluixos, podrien ser més durs. De fet, ara que hem començat a entrenar amb els infantils ja he vist que són més durs.

 

Com viviu el canvi de futbol 7 a 11?

 

Alex: Passar a futbol 11 després de tants anys de futbol 7 serà una mica cansat però ens acostumarem. Jugarem amb diferents companys i com sempre passa a la primera volta estarem més desconcentrats perquè encara no ens haurem acostumat. Però tenim moltes ganes. Sempre m’ha agradat jugar a futbol 11 i l’any que ve ho farem.

 

Sergi: M’agradaria seguir amb aquest equip perquè em cauen molt bé tots i és una llàstima separar-nos però també s’ha de fer el pas cap al futbol 11 i aprendre més.

 

I a més, hi ha tres jugadors de l’aleví A que han baixat sovint a jugar amb el B per reforçar-lo. Són El Martí, el Cristian i el Ferran que entrenen però amb l’A.

 

Martí Baños: Cots: Jo he jugat molts partits. Crec que al B li falta tàctica, més confiança, no pensar-s’ho tant i passar-la més entre tots.

 

Cristian Chafer: Jo he jugat cinc o sis. Crec que juguen bé i si a la primera volta no haguessin estat tant de broma haurien patit menys i no s’ho haurien jugat tot en l’última jornada.

 

Ferran Polo: Jo he jugat mitja temporada. És un equip bo però li falta entusiasme i veig que als entrenaments estan quasi tota l’estona corrent perquè estan de cachondeo.. com nosaltres vaja, así de claro.

 

Els hi doneu caña?

 

Tots: Sí.

 

Sou una mica com les estrelles, els que heu de tirar del carro en certa manera?

 

Martí: A mi em sembla normal jugar amb ells perquè porto des del primer partit i ja me’ls conec. En l’últim partit em vaig enfadar una mica quan anàvem 3-0 i ens van fer 3 perquè no es normal que ens facin 3 en cinc minuts. A més, era un equip fluix, va ser una decepció, però després quan vam fer el 4t i el 5è se’m va alegrar la cara i a la dutxa vam mullar al Gala i ho vaig disfrutar.

 

Ferran: És millor jugar amb ells perquè al nostre equip ens avorrim una mica més, però és una categoria més forta primera.

 

Com veieu al Gala?

 

Cristian: Jo crec que és el millor dels entrenadors d’alevins.

 

Martí: A mi m’agrada més el meu de l’A perquè fot més canya i quan parla té més tàctica i no és tant xutar, anar cap endavant i xutar…

 

Cristian: Sí però pensa que és una categoria diferent. Jo crec que amb l’A no acabem les jugades i en canvi amb el B sí. I juguem millor si acabem les jugades perquè no hi han contres. I amb l’A ens fan contres.

 

Moltes felicitats a tots i a per la propera temporada!


 

 

 

 

Check Also

The main advantages of Board Website Technology

Board web destination technology provides tools for equally administrators and directors over the entire interacting …