IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / l’Alex va ser el protagonista del partit

l’Alex va ser el protagonista del partit

 

Aquesta segona jornada del Juvenil-B ens ha deixat dues cares ben diferents.

Per una banda, la meritosa victoria al camp del Lloreda en front d’un equip de segon i tercer any que ha fet encara més difícil la victoria.

El partit ha començat amb una bona disposició i una lluita intensa dels nostres jugadors, sent els dominadors del joc durant la primera mitja hora de partit. Diferentes ocasions ben solventades pel seu porter, fein creure que el gol no trigaria en arribar.

Desprès d’una doble ocasió amb pilota al travesser inclosa, ha arribat una jugada a pilota parada que, aquí si que som perillosos nosaltres, ha materialitzat el protagonista del partit, l’Alex Arias, rematant al fons de la xarxa i fent pujar el 0-1 al marcador que seria el resultat final. Els darrers minuts de la primera part, hem perdut el domini inicial i amb l’arribada de la mitja part hem pogut agafar aire.

A la represa, tinc la sensació que l’equip ha donat un pas enrrere, i tot ha sigut més complicat. El Lloreda ha aprofitat per posar-hi tot el que tenia, i l’esforç i el ritme del partit ha començat a passar factura. Alguna jugada del Lloreda ens feia pensar que l’empat podia arribar però els nostres nois s’han deixat l’orgull al camp i a l’última jugada del partit, s’ha produit la cara triste del partit.

En els minuts de descompte, una falta del Lloreda, que a priori no semblava tenir mases conseqüències, feta sobre el jugador que havia fet el partit més complert sobre el terreny de joc i el mateix que habia fet el gol, l’Alex Arias, ha acabat malament.

Al arribar a casa seva, el dolor de la cama era molt intens i això ha fet que els pares el portessin d’Urgències.

El resultat, el cop de la falta li havia fet un ematoma intern i li ha provocat una espècie de “trombosis”, provocant-li una inflamació a la cama tan considerable que a les tres de la matinada, entrava al quiròfan per alliberar-li la circulació de la sang.

Per les noticies que tinc, ara ja està tot sota control i l’Alex està bé. Haurà d’estar gairabé uns quinze dies ingresat i després tindrà una llarga recuperació que pot estar entre quatre i sis mesos.

Des  d’aquí li desitgem molts ànims a ell i als seus pares, i una ràpida recuperació.

 

Com ja he dit anteriroment, l’Alex va ser el protagonista del partit.

 

Força Alex !!!!!

 

Joan forcadell

Delegat Juvenil-B

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …