IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Les Dues cares del Futbol Cadet B

Les Dues cares del Futbol Cadet B

Crònica Cadet B

 

UE Sants 2 – La Llagosta 2

 

05/10/2013 – 14:30                                                   La Bàscula                         

En el primer partit de la temporada hem vist les dues cares del futbol.

La primera part l’equip rival no ha xutat a porteria cap vegada i les úniques pilotes que ha tocat el nostre porter han sigut per passades dels seus companys o per anar a recollir-les fora del camp.  Bones combinacions i circulació ràpida de la pilota, xuts des de fora de l’àrea i passades a l’espai, bona pressió, recuperació de la pilota aviat i el que compta en una competició: hem fet dos gols. El primer al minut vint-i-set de córner. L’ha picat en Roger Espasa i d’un bon cop de cap Daniel Liron ha inaugurat el marcador. El segon al minut quaranta en una bona jugada per la banda dreta de Carlos Lizcano que ha arribat dins de l’àrea fins a la línia de fons, ha fet la centrada i en Sito Ortells ha fet el dos a zero.

La segona part fins al minut deu, ha seguit la mateixa tònica que la primera, on hem xutat tres vegades a porteria i fins i tot hem disposat d’una falta a la frontal que ha anat fora. Però a partir d’aquí se’ns ha acabat la benzina. Hem començat a cedir terreny, perdre pilotes, perdre la possessió, aparèixer el nerviosisme i han arribat els gols. El primer de penal, al minut seixanta-quatre, per suposades mans voluntàries i el segon al setanta-quatre, després d’una sèrie d’errades en cadena. El últims sis minuts han sigut de patiment, ja que volíem però no podíem i ha sigut un atac constant per part de l’equip visitant.

 

En resum, una part per a cada equip i moltes coses per treballar. Hem de tenir en compte, per això, tres factors importants; era el primer partit de lliga, l’equip rival era majoritàriament de segon any i només disposàvem d’un canvi de jugador de camp.

 

http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=734657

 

Xavier Espasa

Delegat Cadet B UE Sants

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …