IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / L’INFANTIL “A” AL FORÇA SANTS

L’INFANTIL “A” AL FORÇA SANTS

 

En aquesta nova edició del programa, rebem la visita de l’Infantil “A” del club. Parlem a l’estudi amb el tècnic, el Carlos Minieri i dos dels jugadors de l’equip, l’Alejandro Juan Rico i l’Ignacio Pont. L’equip ha començat molt bé la lliga, amb dues victòries en els dos primers partits després d’una pretemporada molt exigent. A més, també xerrem amb el delegat del grup, el Rafael Ricart que ens parlarà de la feina que comporta exercir aquesta funció. Delegat i jugadors faran unes promeses que esperem que compleixin si aconsegueixen l’ascens de categoria.

 

D’altra banda, al programa també hi ha temps per escoltar el Jordi Fernández, entrenador de l’Infantil C, i per aturar-nos en el Juvenil B. L’Alex Arias es va lesionar de gravetat el passat cap de setmana, ens explica què li va passar i els seus companys li envien ànims.

 

A més, l’Angelo i l’Italo Villarruel són els protagonistes del duel i l’Antonio Torres contesta el nostre “Qui és qui”. I, com sempre, parlem també de futbol sala, escoltem el Juanjo Montero, el Guille i també coneixem com és el nou Cadet de futsal del club gràcies al Sergio Montero i al Pol.

 

Recordeu que el “Força Sants” el podeu escoltar els dijous a les 20h i els dissabtes a les 15h. En aquest link podeu recuperar el darrer programa:

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …