IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / L´Infantil D goleja el Singuerlin l´últim partit de la temporada

L´Infantil D goleja el Singuerlin l´últim partit de la temporada

Per acabar la temporada, res millor que una victòria!!

 

SINGUERLIN, C.F., B: Alvaro Rodríguez, Antonio Algarrada, Joel Jolis, Oscar López, Adrian Alarcón, Daniel Ramírez, Adrián Girón, Moisés Palacios, Adirà Escribano, Josep Padrós i Rodrigo Muñoz.

 

SANTS UE, D: Fran Milian, Aleix Batlles, Roger Guarro, Joseba Guim, Oscar Carulla, Polete García, Eloi Ibáñez, Pol Clares, Gabriel Albuquerque, Alejandro Juan i Guillem Font.

 

Canvis: Marc Ramírez (per Oscar, al 21), Oscar (per Alejandro, al descans), Alejandro (per Guillem, al 46), Adri (per Fran, al 48).

 

Camp: Municipal de Can Zam 2, 12:30 hores.

Àrbitre: Iago Enriquez

Resultat: 1-9 (0-6 a la mitja part).

Data: 31-05-2014

 

“Esto es to, esto es to,… esto es todo amigos!”. Així s´acomiadava Porky de nosaltres en acabar els dibuixos animats. I així acabem l´Infantil D la nostra temporada. Amb una agradable victòria. El rival ha demostrat la seva posició a la tabla i ha deixat als nois jugar. Però l´Infantil D ho necesitava i s´ho mereixia; no ha estat un final de temporada fácil. Avui teníem diversos lesionats que no han pogut venir a gaudir l´últim partit però d´ànima, estaven amb nosaltres. El matx era prou abastable perquè en Guillem assagés posicions diverses i els pares gaudíssim amb més relaxació el partit, com així ha estat.

La defensa de l´equip local era lenta, pesada i el seu entrenador els ha disposat a més força avançats, així que els nostres, que avui estaven desperts i vius, de seguida els han cercat l´esquena amb passades llargues per l´Alejandro i el Guillem que estaven davant. De tal guisa, que al minut 2, l´Alejandro en posició d´extrem arriba fins la ratlla de fons i fa una passada a la “cuina” perquè en Guillem remati a plaer, 0-1. Amb Pol i Eloi d´interiors i la recuperació de pilota d´Oscar i Aleix a les bandes fent pujar a Gabri i Alejandro, el forat estava servit. L´Alejandro n´ha tingut dues als 4 i 5 que no ha aconseguit finalitzar. Als 8 però, arriba una jugada de força de l´Alejandro, que surt en carrera des del seu camp, se´n va de la defensa i xuta des de la frontal, 0-2. Dos minuts més tard, el propi Alejandro deprés d´una pilota recuperada d´en Pol que arriba a Guille i pass l´Alejandro que engalta un xut creuat des de la frontal, 0-3. En plena aposta per continuar guanyant l´esquena, als 15 Oscar envia una passada al migcamp perquè en Pol se´n vagi en carrera, salva la sortida del porter, i marca a porteria buida el 0-4. El Sants jugava amb molt control darrere i amb un alt percentatge en camp dels locals, que no han pogut fer el seu joc. Als 18, treiem còrner des de banda esquerra i el rebuig local arriva en Guille que engalta un xut bombat que entra al fons de la xarxa, 0-5. El Singuerlín ha fet el seu primer xut entre els dos pals al minut 23, el que dóna una idea del desenvolupament del joc. En Gabri i en Guille han gaudit de diverses i clares oportunitats en carreres i xuts que guanyaven l´esquena dels locals, fins que a punt d´anar-nos als vestidors, una passada d´en Gabri, arriba a Guille que habilita Alejandro que marca sobre la sortida del porter el 0-6. Així, i amb un “lorenzo” omnipotent, arribàvem a la mitja part.

La sortida a la segona l´hem iniciat una mica torrats, potser per l´escalfor d´un sol realment potent. Però l´Oscar, en posició primer d´extrem i després de punta, sota les indicacions del papa Xavi, s´ha encarregat de fer-nos gaudir i demostrar de pas la seva polivalència. Al minut 4 gambada des de banda dreta, finta al defensa i xut fregant el pal lluny de l´abast del porter, 0-7. A aquestes alçades en Gabri feia de lateral dret, Marc de lateral esquerre, l´Aleix d´extrem esquerre, Polete de pivot i Oscar de punta. Al minut 9 bona passada d´Eloi sobre l´Oscar que en xut creuat bat novament el porter, 0-8. “Que no marqui el tercer!” deia son pare. Però sí. Als 15, passada d´en Pol i carrera pel mig, arriva i marca de fort i ajustat xut, 0-9. El joc al llarg dels següents minuts s´ha ensopit i tornat més lleig, amb alguna picabaralla producte de la impotència dels locals, que al minut 25 han marcat el gol de l´honor a llençament de falta directe, 1-9. D´aquí fins al final el Sants s´ha espaviltat una mica un altre cop, deixant veure alguna jugada maca de combinació entre els nois. Bon partit de tots avui, com sempre en Aleix, Joseba i Roger darrere, bon marcatge i esforç d´en Marc, treball sacrificat d´en Polete, Eloi i Gabri també, bona tasca d´en Pol, Guillem, Alejandro i Oscar, i la tanca final d´en Fran i l´Adri.

Acabem la temporada amb bon regust a la boca. Bona feina de l´equip. Sota les ordres d´en Guillem i el suport d´en Xavi i en Toni, el grup ha crescut i ha millorat respecte allò que teníem a començaments de temporada. Se´n porten a la motxilla una mica més tècnica, més coneixements de tàctica i del per què de les coses, més cops, més crits, i seran una mica més homenets. Millors persones i millors esportistes és el que volíem. Deia Aldous Huxley una frase què us convido a seguir: “L’experiència no és el que et succeeix, sinó el que fas amb el que et succeeix”.

 

 

A petició d´en Josep Mª, que m´ha reptat a fer la crònica en vers, us deixo aquest final, més voluntariós que aconseguit (m´estan pressionant):

 

Josep Maria m´ha reptat

a fer la crònica en vers,

el dia que l´equip ha guanyat

i el Carulla ha estat immens.

Per gaudir d´una victòria

a Santa Coloma hem anat,

no era al camp de la Magòria

sinò al Barcino amuntanyat.

Jugàvem contra el segon per la cua

el darrer i últim partit

amb samarreta azzurra

i fam per foradar el Singuerlín.

En Guillem, marcà el primer;

un Alejandro estelar,

va fer el segon i el tercer,

i en Pol el quart va situar.

Tornà en Guille a fer el cinquè,

l´Alejandro féu el sisè,

quan va aparèixer el Carulla

I amb un har-trick, va i remulla.

No seria galant ni just

no anomenar la resta;

perquè em patina i ve de gust

i amb motius s´ho van merèixer.

Allà hi eren l´Aleix, Fran i l´Adri

l´Eloi, Polete i Joseba,

en Roger, Pol, Marc i Gabri

Alejandro, Guillem i en Carulla.

Mercès senyor entrenador,

també an Xavier i al senyor delegat;

pares, mares, sector patidor,

pals de paller d´aquest sansenc ramat.

No estaríem tots ni totes

sense Arnau, Pau, Eric i Marco;

sense el Jose Manuel i les pilotes,

per l´Infantil D completar-lo.

M´acomiado d´aquests versos,

confeso que ja alliberat:

Cridem “Visca el Sants” sense esforços,

amb cor verd-negre i blanc nevat.

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …