IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / Marc Neira, dues mans campiones per partida doble

Marc Neira, dues mans campiones per partida doble

 

El Marc Neira va arribar al Sants en edat d’Aleví de segon any i l’Albert Juncà va ser el seu primer entrenador. D’això ja fa uns quants anys i ara juga amb els Cadets del club. I diem Cadets en plural perquè ho fa amb el B i l’A. És porter i és entre els tres pals que li ha tocat viure una temporada de somni amb els dos equips. Dos títols de lliga en un mateix any i, de fet, en un cap de setmana!

 

Va començar el curs amb el Cadet B del Tito Lossio però en quedar-se l’A sense porters, ell i el Roger López Marcé es van convertir en els guardians del conjunt que entrena l’Ángel Gálvez. Els entrenaments els ha fet amb els companys de tota la vida del B però els caps de setmana es convertia, també, en l’últim home d’un equip on la majoria eren un any més gran que ell. “Al principi costa una mica adaptar-te perquè jugues amb gent més gran però tots em van animar i donar suport des del principi”, explica.

 

És fan de Keylor Navas i de l’home de moda, de Thibaut Courtois, i va començar a jugar de porter quan tenia uns set anys: “Es pateix quan t’ataquen molt però si no ho fan t’avorreixes una mica. Si salves partits estàs molt orgullós de tu i tens moltes més ganes de seguir jugant”, diu un Marc que espera que els estudis li segueixin anant bé per poder seguir molts més anys al Sants.

 

Dissabte passat va anar amb el Cadet B i van superar 1-2 al Masnou i, quan ja tots eren a casa, es van assabentar que el Lloreda havia punxat. Eren campions de lliga! Precisament el Lloreda els visita aquest cap de setmana i el desig es tornar a guanyar: “A veure si sumem els tres punts per emportar-nos la lliga per més avantatge encara”, adverteix. No se li acaba l’ambició a un Marc Neira que el dia després de guanyar el títol amb els de Tito Lossio, va ser de nou campió amb l’A.

 

Rebien diumenge a l’Energia al CP Sarrià i va ser un partit que van tenir controlat des de l’inici i que es van emportar per 4-0. Amb el xiulet de l’àrbitre van aparèixer les ampolles de cava, les samarretes commemoratives i delegat, entrenador i segon van volar pels aires empentats pels jugadors.

 

Dues lligues en dos dies. Es diu ràpid eh? Doncs eren les primeres pel Marc. “Ha estat molt bé perquè mai havia guanyat cap lliga i fer-ho amb l’A i amb el B ha estat impressionant.”. El porter mai havia celebrat un títol i en un cap de setmana es va estrenar per partida doble. Segur que ara n’arriben més perquè a ell són molts els que el deixen pels núvols: “És un dels que més treballa, fa goig veure’l. Els partits, després, van com van però val la pena anar els divendres al camp per anar-lo a entrenar a ell. Dóna gust perquè sempre el veus motivat”, confessa un Toni Poveda que els divendres comparteix hores amb ell a l’entrenament de porters del club.

 

 

Felicitats Marc!

 

Check Also

El proper diumenge 14, contra l’Hospi