IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / Marc Vall, el jugador rècord

Marc Vall, el jugador rècord

Entre els jugadors del club hi ha un que ha estat imprescindible pel seu entrenador i pel seu equip. El Marc Vall ha jugat tots i cadascun dels minuts de la temporada en els trenta partits que ha disputat l’Infantil A.

El Marc va aprendre a jugar a futbol al Sants perquè va arribar al club en edat de prebenjamí. Des de llavors vesteix la samarreta verd-i-blanca i ara fa ja tres temporades que té a l’Ángel Gálvez com a entrenador: “Des que era aleví de segon any que estic amb ell i la veritat és que em té força confiança. De mi crec que li agrada la meva intensitat i que sóc ràpid”.

I quan li preguntes al Marc per l’Ángel, el jugador també té bones paraules sobre l’entrenador: “M’agrada perquè fa que estiguis atent tot el partit i que tinguis intensitat durant els 90 minuts”.

Ocupa la posició de lateral esquerre tot i que, a vegades, també ha actuat de central. La temporada amb l’Infantil A no ha estat fàcil perquè han perdut la categoria: “Al principi estàvem una mica malament d’ànims però ara cada cop millor”, confessa. Per ell, el millor record del curs serà, això, el haver jugat tots els minuts de la temporada: “Dóna molta confiança, mai m’havia passat. A vegades ho parlàvem a casa amb el meu pare i ell em deia que seria el primer cop que jugaria tots els partits”. El seu pare, el Xavi Vall, també està vinculat amb el club perquè és un dels entrenadors de porters que dirigeix les sessions dels divendres.

El Marc tanca aquest any la seva etapa d’Infantil de la millor manera possible, i és que el proper curs serà Cadet de primer any. De moment, no se li passa pel cap el pensar que algun dia podria jugar amb el primer equip de l’entitat però li agradaria seguir molt de temps al Sants perquè està molt a gust amb els companys i s’ho passa molt bé.

 

 

 

 

Check Also

El proper diumenge 14, contra l’Hospi