IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / MASSA SOROLL I POQUES NOUS

MASSA SOROLL I POQUES NOUS

CADET D 12-PARC A 0

Camp de Futbol de l’Energia, 13/10/2013, a les 14 hores

 

PARTIT CORRESPONENT A LA SEGONA JORNADA DE CADET SEGONA DIVISIÓ GRUP 12è

 

MASSA SOROLL I POQUES NOUS

 

Disculpeu que parafrasegi el títol de la comèdia d’en Shakespeare, però la veritat és que la primera victòria dels nois d’en Villalba va ser una passejada que, en un començament de temporada, serveix tan sols pels punts aconseguits que ens situen en una còmoda cinquena posició.  Rival molt i molt fluixet (amb uns quants nens de l’any 2000), del joc dels quals es van encomanar els nois després d’uns primers 10 minuts prometedors.  Si més no, el míster va poder provar diferents nens en diverses posicions, tot i que ja s’entreveu la columna dorsal de l’equip.  També va servir, després de l’arenga del descans, per demanar-los que, independentment del rival i del resultat, han d’estar concentrats durant els 80 minuts.

 

Tal i com deia al començament, els deus primers minuts, amb seriositat en la disposició tàctica, concentrats i rigorosos en el passi, van mostrar allò que s’insinuà en la segona part del partit de la jornada anterior: que els vímets per tenir un bon equip els tenim, i que depèn d’ells que poguem fer un paper digne aquesta temporada.  Després, partit insuls, amb poca història donada la poca entitat del rival, i, de vegades amb errades tàctiques que exasperaven al míster, van anar arribant els gols (Pau en el 15’, Erik 25’,  Pau 28, Pau 31; Erik 34, a la primera part; i, a la segona, Marc S. al 50’, Pau 53’, Wilow 56, Eric 58’, Payet 60’, Eric 75, i, finalment Pol 77)  Felicitar als nanos, en definitiva, amb esment especial, sens dubte, al Pau Cortada pels quatre gols (i algunes passades en profunditat de mèrit) i a l’Aleix Payet, que, després de perdre’s el primer partit, va aconseguir un gol de molt bella factura.  Jo felicitaria també al rival, que, malgrat les mancances, va donar la cara i es va mostrar molt esportiu.

 

Amonestacions per amb Pau Cortada i Erik Sánchez.  Van ser baixa Sergi Poveda i More, per lesió, a més de Pol Farreras, per un compromís ineludible.

 

_____________________________________

 

José Luis Moreno Bella

Delelgat  607 074 634

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Sants clou el seu any més especial amb el cap ben alt (0-0) El …