IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / MOLT TREBALL PER MOLT POCA SORT.

MOLT TREBALL PER MOLT POCA SORT.

 

Partit corresponent a la jornada 4 de primera divisió.

El partit va començar molt intens per les dues parts que solament ea va moure el marcador amb un inaxistent penal per mans clarament involuntaries.

El segon quart va ser un desastre per part del Sants i ens vam anar al descans amb un contundent 4-0 per el equip local.

A la segona part el Sants va sortir amb moltes ganes i amb bon futbol i tant insistir amb la presió, presió que la nova incorporació va fer el seu primer gol a la lliga 4-1 (Diego) i donava molta esperança al nostre aleví avanç de finalitzar el tercer periode el nostre pichichi va ficar un gol de molt bona definició ficant i donant més emoció al partit 4-2 (Jose).

El últim quart a falta de 2 minuts per finalitzar el partit va tornar a marcar el nostre pichichi amb un espectacular gol de falta per tota l’escaire ficant i deixant encara molta emoció els últims minuts de partit 4-3 (Jose), pero quan el sants estaba més ficat va sorgir una falta per el equip local que no la va desaprofitar i van ficar el 5-3 amb un gran gol deixant per finalitzat el partit.

POC A POC VAN SORTINT COSES SOLAMENT FALTA TINDRE SORT.

Sant Cugat Sports 5-3 Alevi A

ANIIIIIIIIIMSSSSSSSSS!!!!!!!!

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …