IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Nova victòria; i ja en van 9 de seguides.

Nova victòria; i ja en van 9 de seguides.

Mercat Nou “B” 0 – Juvenil “B” 3

 

Nova victòria; i ja en van 9 de seguides.

 

Partit de rivalitat disputat al camp de l’Energia i resolt amb menys dificultats de les que es podíen esperar. El resultat clar ,però un pèl curt per les ocasions de que hem disposat, però la bona actuació del porter rival no ha permès fer més gols.

 

Primera part dominada sense problemes, amb bones arribades per les bandes amb internades del Lluís per l’esquerra i en Seuba per la dreta, que han permès diverses ocasions de gol; però el marcador no s’ha obert, fins que el lateral dret, l’Adrià Peiró, ha combinat per la dreta amb Seuba i Adrià Papavassilius, i en entrar a l’àrea ha posat la pilota lluny de l’abast del porter; era elñ minut 31.

Fins a l’acabament de la primera part, control del centre del camp i alguna arribada del Mercat Nou sense posar en perill la porteria defensada pel Diego.

 

Els diversos canvis a la mitja part amb donat aire fresc i l’euip ha continuat atacant; hem posat encara més intensitat al mig del camp, les passades amb perill eren  més clares i en una d’elles, en Julián , que tan sol portava 4 minuts al camp,ha enviat la pilota a la xarxa, després de fallar en la  primera rematada.

L’equip ha continuat atacant i en una bona desmarcada, en Nil Torras (jugador cadet) ha driblat el porter i ha fet el 0-3 a porteria buida.

 

Poc més fins al final del partit ; ens hem dedicat a controlar el partit i més tenint en compte que ens hem quedat amb un jugador menys per l’expulsió del Gerard Broto , al fer una “falteta” essent el darrer jugador de la defensa.

 

Endavant, treball, constància i compromís de tots.

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …