IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Nova victòria que ens manté en els llocs d’honor

Nova victòria que ens manté en els llocs d’honor

Catalonia D  0-2 Juvenil B

 

Nova victòria que ens manté en els llocs d’honor , tot esperant els dos propers partits contra tercer i primers classificats.

 

Un altre partit disputat en un estret camp que no ens permet jugar el nostre joc habitual i que ha fet que es jugués amb llargues passades des de la defensa i buscant les segones jugades amb l’arribada dels homes de banda i el mitja punta. No ha funcionat perquè l’equip està més acostumat a tocar el mig del camp i buscar bandes; a més si ha afegit una certa apatia que ha fet que la primera part hagi estat poc vistosa. A destacar un parell d’ocasions en llançaments de còrner.

 

La segona part ha estat diferent. Amb tres mitjos “tradicionals” ( interior dret, mig centre i interior esquerra), hem controlat molt més el joc, i l’incorporació de 2 davanters centres, han permès tanca el contrari al seu camp, sempre aprop de la seva àrea. La pressió i la intensitat han crescut i finalment ha donat els seus fruïts: un primer gol en pròpia porta i un fort xut del Jose Flores des de la frontal de l’àrea han resolt el partit.

 

Tres punts molt treballats per tot els jugadors de l’equip ,habituals i no tan habituals, motivats i compromesos al 100 % ; tan sols lamentar les dues lesions patides: en Manu i en Seuba no han pogut acabar el partit ja que s’han fet mal genoll i a l tormell, respectivament.

 

I ara ha preparar el partit contra el Bufalà, empatat amb nosaltres al tercer lloc, i l’únic equip que ens ha guanyat aquesta lliga. Força SANTS

 

Jordi P.

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …