IMPORTANT
Home / Destacat / Nova web

Nova web

Estimats socis i sòcies, jugadors i jugadores, seguidors i seguidores de la Unió Esportiva de Sants. Hem encetat una nova temporada, 2013-2014, que sens dubte marcarà un punt d’inflexió a l’Entitat, és a dir “un abans i un després”.

Aquest fet dona peu a que m’atreveixi a escriure quatre ratlles, per tal de comunicar-vos que hem dissenyat un nou web que substituirà el que ja teníem.

Aquest nou web és obra d’uns quants directius, força actius i pretén dotar l’Entitat de les noves tecnologies, fent-la més operativa.

El nou web és molt dinàmic, per tant les noticies es renoven de manera constant i farà possible que tots vosaltres us pugeu assabentar de “tot allò que hem fet”, “del que fem” i “del que volem fer” eliminant per sempre, una qüestió endèmica, la manca de comunicació.

També vull dir-vos que hem fet un Sants, “B”, un equip amateur que competirà a 4ª catalana, com és de precepte i que ens permetrà ubicar els nostres jugadors, en finalitzar la seva etapa juvenil i alhora nodrir al primer equip amb “jugadors de la casa” amb “’ADN Sants”. Això comportarà tenir un planter més curt, al primer equip, de manera que si és produeix     qualsevol incidència, lesió i/o sanció,  pugui  resoldre’s amb jugadors nostres.

No vull estendrem més, però si desitjar-vos a tots, en primer lloc molta salut i en segon lloc molta il·lusió per tal d’afrontar aquest repte del que n’estic i estem del tot convençuts que ens donarà motius per sentir-nos contents i espero que també orgullosos de pertànyer a la Unió Esportiva de Sants, de manera que tots plegats alcem la veu per cridar ben fort: “Visca el Sants!”.

Check Also

Ways to Organize Successful Board Group meetings

Board events are a key element part of a great organization’s governance process. These kinds …