IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Partit amistós entre l´Infantil C i el Martinenc D

Partit amistós entre l´Infantil C i el Martinenc D

Partit amistós entre l´Infantil C i el Martinenc D

 

Aquest dissabte jugàvem un amistós amb un club amb renom, el Martinenc. La veritat és que teníem ganes de veure les evolucions dels nens: veníem d´un parell de resultats adversos amb un joc que no es corresponia a allò que vàrem veure amb els partits d´inici de temporada. El nostre entrenador ha provocat alguns canvis amb la intenció de falcar una mica millor la sortida de pilota i donar més suport al migcamp. I així volíem veure una mica com havia anat el treball de la setmana i com els nens encaixaven aquesta nova idea.

D´entrada dir que el grup està ja mediatitzat de bon començament. La manca de jugadors del grup és real, però és el que n´hi ha. Ens hem presentat sense laterals, perquè l´absència d´en Marc i de Zhaoyi Ji ens deixava sense. Així que s´han hagut de posicionar en Gabri i en Marco de laterals, renunciant a més a un extrem esquerre amb la qual cosa en Pol -i en Dani- han fet de Maratón man (córrer, córrer, córrer, ….: no se si apuntar-los   a atletisme millor!).

DSCN3593_640x480  DSCN3591_640x480

Al marge d´aquests condicionants que són reals, la veritat és que no ha funcionat res del treball. El Martinenc, que era un Infantil D, ens ha passat per sobre i molt sobrats. He comentat quelcom amb els pares del rival, i m´han dit que estan encatats perquè els nois van a tope, no han perdut cap partit i són disciplinats. El Martinenc ha jugat molt bé; amb posició sobre el camp, mossegada, intensitat, avançar-se a la pilota sense esperar que li vingui la pilota als peus, obrir bandes i atacar amb força elements. Nosaltres com aquell qui diu ni hem trenat joc; superats en totes les línies, els nois no han passat bé. Massa espais, futbol molt embolicat. Ser equip és buscar-se i no es busquen: s´imposa moltes vegades el format individual. Així els locals amb canvis de banda, pilotes en profunditat, pilotes a l´espai, etc., van fer tres gols com tres sols i nosaltres mirant-ho. DSCN3587_640x480 DSCN3594_640x480

Abans d´acabar la primera part en Pol va maquillar el marcador, marcant des dels 7 metres, un penal que li havien fet a Pau. La sensació de superioritat era molt evident així que la segona part va desenvolupar-se sense solució de continuïtat que es diu (o sia, més del mateix). El resultat final, 7-1, podria fins i tot haver estat més ampli, tenint present el nombre d´oportunitats del Martinenc. És veritat que al llarg d´uns minuts l´Infantil no va patir tant, però en quan l´equip vermell va prémer l´accelerador…, a caseta que fa fred.

He de dir que si ho arribo a saber porto la càmera. Són partits per aprendre. Quan el rival ho fa molt bé, està bé veure com desenvolupen el seu joc, com la juguen, com la pugen, com es desmarquen i cerquen l´espai. Són moviments que s´han d´entrenar. I és veritat que ens va mancar intensitat. Però no tot consisteix en córrer. Cal recordar les posicions i treballar els suports, fer passades a l´espai i no als peus, saber qui són els encarregats de fer què, de treure la pilota, de pujar-la, d´obrir-la, etc. No ens hem de desanimar, que era un amistós. Però cal pencar de valent.

Això sí la foto de la jornada, no té preu per qui la vulgui veure: mentre el Martinenc feia canvis de 4 en 4, aquesta és la foto de la nostra banqueta i els canvis possibles d´un equip del club: és una foto que dediquem a algú, tots els pares de l´Infantil C. Això sí, amb alegria.

DSCN3584_640x480

 

ZONA MIXTA

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …