IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / PARTIT DE TRANSICIO

PARTIT DE TRANSICIO

Benjamí D 4- Júpiter 3

Bon partit dels nens del benjami D i crec que l’adjectiu de transició és el que millor defineix el partit d’avui.

Un primer quart ESPECTACULAR en termes tàctics i tècnins, de fet podríem dir que hem vist la millor versió d’aquest equip: arribades constants, espais ben aprofitats, pocs errors en les preses de decisió i una circulació de pilota relativament ràpida i sobretot la pressió a dalt ha fet que eliminesim el seu potent joc aeri ! Hem creat moltes ocasions i això ha fet que ens possésim per davant amb 2-0 al marcador! hem generat moltes ocasions i ells casi han arribat a porteria.

Un segon quart on hi ha hagut una important devallada del equip causa del cansanci i sobretot influit per el fred que feia avui al mati! No hem tingut tanta possesio de la pilota i el jupiter ha augmentat el ritme de partit generant ocasions constants a la nostra porteria i nosaltres hem estat tancats al darrere al llarg de tot 2n quart, aixo ha desencadenat amb 2 gols seus i nosaltres gracies a un error del porter en un xut llunyà hem marcat el gol que ens ha donat el resultat al descans 3-2. Una primera part on els dos equips han dominat un quart respectivament!

El tercer quart s’ha tornat a veure una versió millorada i que s’apropava a la del primer quart! Una segona part amb un ritme de joc mes lent per els dos equips i on ACTITUD, LA AMBICIÓ I L’ESFORÇ dels nens han condicionat la nostra victoria! Una vegada més puc dir que estic orgullós dels meus jugadors per la seva entrega i treball al llarg de tot el partit! Ara toca disfrutar d’un bon cap de semana i dimarts hi tornem a la feina!

FOTO3

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …