IMPORTANT
Home / Noticies / General / Presentació dels equips de Futbol Base 18/19

Presentació dels equips de Futbol Base 18/19

El diumenge 14 d’octubre l’entitat va fer la tradicional presentació de tots els equips que formen el nostre Futbol Base, més la nostra secció d’atletisme.

Un matí de festa on els esportistes desfilen pel camp i es presenten davant de la família blanc-i-verda. Més de 500 jugadors i jugadores i quasi 40 equips, un número que no deixa de crèixer any rere any. Aquesta temporada hem tornat a augmentar els esportistes en, aproximadament, una cinquantena. Tenim un equip més de Cadets (E), dos equips de Benjamins (F i G) i tenim un segon equip juvenil Femení; a més a més també hem augmentat el nombre d’atletes de la secció d’Atletisme.

L’acte va està encapçalat per la nostra Presidenta, Montserrat Dot, i pel Delegat del Barcelonès de la Federació Catalana, Francesc Folguera. El nostre Director Esportiu, Pep  Marguí, va ser l’encarregat de dirigir la festa, presentada per en Martí Odriozola.

I per altra banda, l’associació @savethemama_org, que lluita contra el cancer de mama, va posar una paradeta per a recollir fons per a la invetigació d’aquesta malaltia. Gràcies a tots aquells que vau col·laborar en aquesta causa.

Moltes gràcies a tots i totes per formar part d’aquesta gran família i a gaudir de la temporada!

 

Check Also

A la Premsa!

Per fi els nostres nois del Primer Equip es van retrobar amb la victòria. Diumenge …